60 aniversario del club

  • in

                                                     60 anys de Centre d’Esports L’Hospitalet

El president Santi Ballesté ha volgut felicitar el club i els seus socis i aficionats pels 60 anys de la fundació de l’entitat.

El 7 de juliol de 1957 tres clubs de futbol de la ciutat: UD Hospitalet, CD Santa Eulàlia i CF Hércules Hospitalet van fundar, al cine Victòria, el Centro de Deportes Hospitalet.

Ballesté, catorzè president del club, ha recordat que en aquests 60 anys “l’Hospi ha tingut una trajectòria molt destacada i reconeguda en el futbol català i espanyol amb fites molt importants de la nostra història com els tres anys a Segona Divisió ‘A’, i en època més contemporània, el títol de campió de Segona ‘B’ o els 4 plays off d’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol”.

En aquest 60è aniversari, Ballesté també ha tingut una mirada cap al futur, on després de superar una situació molt delicada en el darrer any, “podem començar a mirar les coses d’una altra manera i amb esperança”.

Els reptes que es planteja el president i la seva junta directiva són “d’entrada fer un bon equip per a la temporada que està a punt de començar. Els nostres tècnics i director esportiu estan treballant per assolir-ho, i els hi agraeixo l’esforç que estan realitzant per fer un equip il·lusionant i intentar assolir l’ascens”.

“El futur també ens depararà la viabilitat de l’entitat”, ha afegit Ballesté “haurem de portar el primer equip a fites molt importants com pot ser el futbol professional”.

El futbol base i el futbol femení també han de ser un dels puntals de l’entitat en els propers anys. “Necessitem estar el més amunt possible i nodrir el primer equip amb jugadors del nostre planter”. Pel que fa al femení “aquest any ja comencem amb un projecte molt ambiciós per a aquesta secció”.

L’àmbit social és on reconeix Ballesté “trobarem més dificultats”. “Volem ampliar la nostra massa social i sobretot, un aspecte molt important, obrir el club a la ciutat i a la resta d’entitats esportives de L’Hospitalet”.

Santi Ballesté ha recordat a tothom que “L’Hospi és i ha estat l’entitat més important de la ciutat i no només hem de semblar-ho sinó ser-ho. Perquè com diu el nostre himne: jugant a la pilota d’un poble, n’hem fet ciutat”.

Els nous carnets de soci de la temporada 2017-18 lluiran el logotip commemoratiu del 60è aniversari de l’entitat.

60 años de Centre d’Esports L’Hospitalet

El presidente Santi Ballesté ha querido felicitar al club y a sus socios y aficionados por los 60 años de la fundación de la entidad.

El 7 de julio de 1957 tres clubs de fútbol de la ciudad: UD Hospitalet, CD Santa Eulàlia i CF Hércules Hospitalet fundaron, en el cine Victória, el Centro de Deportes Hospitalet.

Ballesté, decimocuarto presidente del club, ha recordado que en estos 60 años “El Hospi ha tenido una trayectória muy destacada y reconocida en el fútbol catalán y español con logros muy importantes de  nuestra história como los tres años en  Segunda División ‘A’, y en época más contemporánea, el título de campeón de Segunda ‘B’ o los 4 plays off de ascenso a la división de plata del fútbol español”.

En este 60 aniversario, Ballesté también ha querido tener una mirada hacia el futuro, donde después de superar una situación muy delicada en el último año, “podemos empezar a mirar las cosas de otra manera y con esperanza”.

Los retos que se plantea el presidente y su junta directiva son “de entrada hacer un buen equipo para la temporada que está a punto de comenzar.  Nuestros tècnicos y director deportivo están trabajando para conseguirlo, y les  agradezco el esfuerzo que están realitzando para hacer un equipo ilusionante  e intentar conseguir el ascenso”.
“El futuro también nos deparará la viabilidad de la entidad”, ha añadido Ballesté “tenemos que llevar al primer equipo a logros muy  importantes como puede ser el fútbol profesional”.

El fútbol base y el fútbol femenino también tienen que ser uno de los puntales de la entidad en los próximos años. “Necesitamos estar lo más arriba posible y nutrir el primer equipo con jugadores de nuestro plantel”.

En cuanto al femenino “este año ya comenzamos con un proyecto muy ambicioso para esta sección”.

El ámbito social es donde reconoce Ballesté “encontraremos más dificultades”. “Queremos ampliar  nuestra masa social y sobretodo, un aspecto muy importante, abrir el club a la ciudad y al resto de entidades deportivas de Hospitalet”.

Santi Ballesté ha recordado a todos que “El Hospi és y ha sido la entidad más importante de la ciudad y no sólo tenemos que parecerlo sino serlo.  Porqué como dice  nuestro himno: jugant a la pilota d’un poble, n’hem fet ciutat”.

Los nuevos carnets de socio de la temporada 2017-18 lucirán el logotipo commemorativo del 60 aniversario de la entidad.

L’Hospitalet de Llobregat, 6 de juliol de 2017

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR