l´hospipersonatge antonio uceda

  • in

Avui us portem a l´hospipersonatge a l´exjugador Antonio Uceda, actualment forma part de l´organigrama de L´Espanyol B com a supervisor del filial i del Juvenil A.

 

Quants anys vas estar vinculat al club?

Vaig estar en dos etapes, la primera quan encara era filial de l’Espanyol que van ser dos temporades al primer equip i una al juvenil, després sis temporades ja a l’Estadi nou

Quin és el record més bonic que tens?

Tinc molts la veritat, l’ascens a segona B al 2005, el tracte amb l’afició que era molt proper i vaig tenir molt bona relació amb Javi García i amb Ricky

 I el més amarg?

El descens a tercera l’any 2003, la eliminatòria que no vam jugar amb el Dépor que vam sortir perdent els jugadors i la forma com vaig sortir del club que no em la vam comunicar, vaig tenir que preguntar jo estant de vacances. Crec que no em mereixia això

Quina es la persona que més et va marcar a l’Hospi?

Vaig arribar a l’Hospi de la mà de Javi García. A nivell de companys em vam marcar Javi García, Ricky i Quique Cárcel.

 Com calificaries la relació que vas tenir amb la Junta directiva de l’Hospi?

La meva relació va ser molt bona amb la Junta directiva, tant amb Miguel García, Carlos Torres i el director Esportiu Ramón Planas, em vaig sentir molt estimat i valorat, excepte quan van canviar de director Esportiu amb Eusebio Corpas, es van fer algunes retallades, no van estar molt delicats amb el tracte amb nosaltres, ens vam retallar en contractes i en el que ens havien ofert. Però en general vaig tenir molt bon tracte i actualment mantinc una bona amistat amb Carlos Torres i Miguel García.

 Quin consell li donaries a un noi que vol ser profesional però està en procés formatiu?

La gent sempre diu que no descuidin els estudis i la seva formació. En el tema esportiu que sigui el mateix, treballar molt la personalitat perquè al final un jugador que te unes condicions que se li pressuposen i està bé físicament, crec que per jugar en categories altes tenen que ser molt madurs mentalment. Al final això és el que decidirà al nivell que jugarà.

 Segueixes l’evolució de l’equip actualment?

Si que el segueixo, al portar la confecció i el seguiment de l’ Espanyol B, són els nostres rivals directes ara mateix i tinc que estar molt pendent de L’Hospi.

Creus que L’Hospi aconseguirà alguna vegada el somni de jugar al fútbol professional?

Crec que serà molt complicat.

Que li fa falta per aconseguir-ho?

Té molt poca massa social i amb ella no li arribarà per això,  és una afició que sempre està al costat de l’equip, crec que no  és suficient, no ens arribarà per estar colze a colze amb els grans, ja sabeu la afluència que va a l’Estadi fins i tot quan l’equip està bé i pràctica un bon fútbol durant molt de temps, els grans que tenim al voltant serà difícil que ens ho permetin. No sé el motiu, perquè a Madrid si que hi ha equips que malgrat tenen poca afició aconsegueixen ficar-se al fútbol professional, però no sé el perquè a Catalunya no es arribarà.

T’agradaria tornar a L’Hospi alguna vegada?

Sí, si se’m plantegés poder tornar a L’Hospi a fer qualsevol feina no ho dubtaria, hauria de veure quin tipus de feina també. Sincerament, ja van tenir l’oportunitat, igual que van fer amb Quique Cárcel, quan vaig sortir del club estava disposat a començar altre vía laboral però mai em van trucar. M’hagués agradat i m’agradaria.

Creus que s’aconseguirà l’ascens aquesta temporada?

Serà difícil, juntament amb L’Espanyol som els equips més poderosos, potents i amb els millors jugadors per poder aconseguir-ho, espero que puguem els dos. Sense dubtar-ho, tant de bo Espanyol B i Hospi estiguem l’any que bé a segona B

 

Hoy os traemos en L´Hospipersonatge al exjugador del Hospi Antonio Uceda, en la actualidad encargado de la confección y seguimiento del Español B y del juvenil A de división de honor.

Cuantos años estuviste vinculado al club?

Estuve en dos etapas, la primera cuando era filial del español que fueron dos temporadas en el primer equipo y una en el juvenil y después seis temporadas ya en el estadio nuevo.

Cuál es el recuerdo más bonito que tienes?

Tengo muchos la verdad, el ascenso a segunda B en el 2005, el trato con la afición que era muy cercano y tuve muy buena relación con Javi García y Ricky.

Y el más amargo?

El descenso a tercera del año 2003, la eliminatoria que no jugamos ante el Depor que salimos perdiendo los jugadores y la forma como salí del club que no me la comunicaron, lo tuve que preguntar yo estando de vacaciones. Creo que no me merecía eso.

Cual es la persona que más te marcó en el Hospi?

Yo llegué al Hospi de la mano de Javi García. A nivel de compañeros me marcaron Javi, Ricky y Quique Cárcel.

Como calificarías la relación que tuviste en su día con la junta directiva del Hospi?

Mi relación fue muy buena con la junta directiva, tanto con Miguel García, Carlos Torres y el director deportivo Ramón Planas, me sentí muy querido y valorado, excepto cuando cambiaron de director deportivo con Eusebio Corpas se hicieron algunos recortes, no estuvieron muy delicados en el trato con nosotros, nos recortaron en contratos y lo que nos ofrecían, pero en general tuve muy buen trato y actualmente mantengo una buena amistad con Carlos Torres y Miguel García.

Qué consejo le darías a un chico que quiere ser profesional pero está en proceso formativo?

La gente siempre dice que no descuiden sus estudios y su formación. En el tema deportivo ser uno mismo, trabajar mucho la personalidad, porqué al final un jugador que tiene unas condiciones que se le presuponen y está bien preparado físicamente, creo que para jugar en categorías altas tienen que ser muy maduros mentalmente. Al final eso es lo que decidirá al nivel que jugará.

Sigues la evolución del equipo actualmente?

Si que lo sigo, al estar llevando la confección y el seguimiento del Español B, son nuestros rivales directos actualmente y tengo que estar muy pendiente del Hospi.

Crees que el Hospi conseguirá alguna vez el sueño de jugar en el fútbol profesional?

Creo que será muy difícil.

Qué le faltaría para poder lograrlo?

Tiene muy poca masa social y con ella no le va a llegar para eso, es una afición que siempre está al lado del equipo, creo que no es suficiente, no nos va a llegar para codearnos con los grandes, ya sabéis la afluencia de público que va al estadio incluso estando el equipo bien y practicando buen fútbol durante mucho tiempo, los gigantes que tenemos alrededor será difícil que nos lo permitan. No sé el motivo, porqué en Madrid si que hay equipos que pese teniendo poca afición se meten en el fútbol profesional, pero no sé porqué aquí en Cataluña no nos va a llegar.

Te gustaría volver al Hospi algún día?

Sí, si se me plantease el poder volver a Hospitalet a hacer cualquier tipo de faena, no lo dudaría, habría que mirar que tipo de faena también. Sinceramente ya tuvieron la oportunidad, igual que con Quique Cárcel, cuando salí del club estaba dispuesto a empezar otra vía laboral pero a mí nunca me llamaron. Me hubiera gustado y me gustaría.

Crees que se logrará el ascenso esta temporada?

Será difícil, junto al Español somos los equipos más poderosos, potentes y con mejores jugadores para poder conseguirlo, espero que subamos los dos. Sin dudarlo ojalá Español B y Hospi estemos el año que viene en segunda B

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR