Magistral Ton Alcover (2-2)

Un gol de Ton Alcover, en temps afegit, de falta directa, li ha donat un punt a l’Hospi que li permet seguir en places de play off d’ascens. El Vilassar s’havia avançat al marcador, a la segona part, però al final la sort de marcar en el darrer instant l’ha tingut l’Hospi.

El partit s’ha posat de cara ràpidament amb el primer gol de Ton Alcover (4′), també de falta de falta directa, superant l’exporter de l’Hospi, Andrés Díez per l’escaire (0-1).

En aquesta primera part tan sols ha destacat, per als locals, un xut al pal de Carlos García (35′).

A la represa, el Vilassar ha estat més intens i ha fet dos gols en quatre minuts, amb un xut de Paredes (58′), després d’una bona jugada individual (1-1), i un altre xut de Júnior (62′) aprofitant un refús d’Adrià Aliaga (2-1).

Quan passaven quatre minuts de l’afegit, Ton Alcover s’ha tret de la màniga un altre xut magistral que ha anat a l’escaire de la porteria local (2-2). Amb els dos gols d’avui, el de la Vilella Alta ja en suma 5.

Al final s’ha sumat un punt en un partit que s’havia posat molt coll amunt. L’equip d’Hèctor Simón ja prepara el duel del proper diumenge a l’Estadi Municipal davant el CF Montañesa (12.30 h).

FITXA TÈCNICA

UE VILASSAR DE MAR (2): Andrés, Eloi (Antonio Martín 46′), Roig, Juli, Granero, Roger (Yustos 71′), Carlos García, Júnior (Marc Río 89′), Alberto, Paredes (Roger Peña 80′) i Fuster.

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Cristian Gómez, Adán Cabrera (José ‘Canario’ 54′), Miquel Ripoll, Ton Alcover, Kilian Durán, Jesús Pozo, Cristian Lobato (Albert López 65′), Roger Peris (Raúl Pérez 76′), Steve Aldo One i Vitalie Pentelei (Rubén Cruz 65′).

GOLS: 0-1 Ton Alcover 4′; 1-1 Paredes 58′; 2-1 Júnior 62′; 2-2 Ton Alcover 94′.

ÀRBITRE: Díaz Díaz, Brian (Vallès Occidental). Ha mostrat targeta groga als locals Alberto García, Andrés Díez i Carlos García i als visitants Adán Cabrera, Roger Peris i Ton Alcover.

Partit disputat al Municipal de Xevi Ramon de Vilassar de Mar, amb una cinquantena d’aficionats de l’Hospi, principalment de la Penya Ripoll-Canario.