Fi de trajecte (3-2)

Fi de la temporada 2022-23 per al primer equip que no ha pogut superar l’eliminatòria davant el San Cristóbal, que ha passat ronda gràcies a la seva millor classificació a la lliga regular. A Terrassa, l’equip d’Hèctor Simón ha caigut 3-2, i no ha pogut fer bona la victòria per la mínima del partit d’anada.

L’Hospi ha estat víctima d’una mala sortida, amb una primera mitja hora de partit on els locals s’han situat 3-0 al marcador, amb gols de Tom Diawara (11′),  Kevin (19′) i Sanku (30′). Massa llosa per a l’equip que ha marxat al descans amb tant sols dues accions de perill d’Albert López (9′) i de Ton Alcover (38′) de falta directa.

A la represa, tot ha estat diferent i l’Hospi s’ha crescut davant l’adversitat, sent el clar dominador del partit. Un primer avís de Roger Peris (69′), ha estat a punt de reduir diferències, gol que ha arribat dos minuts més tard, gràcies a Albert López (71′), aprofitant una gran jugada individual de Miquel Ripoll, situant un esperançador 3-1. El jugador de Castellbisbal ha marcat el seu setè gol aquesta temporada.

A partir d’aquí, els de Simón han assetjat l’àrea egarenca per intentar forçar almenys la pròrroga. Premi que ha arribat gràcies al gran cop de cap d’Steve Aldo One (88′) situant el 3-2, marcador que empatava l’eliminatòria. El balear ha fet el seu primer gol del curs.

En temps afegit, Miquel Ripoll amb un gran xut, ha tingut l’empat a 3, però un defensa l’ha desviat amb la cara, quan anava dins, enviant el partit a la pròrroga.

En el temps extra, l’espurna de l’Hospi s’ha anat apagant, fins arribar al final amb el 3-2, que sense tanda de penals, ha classificat al San Cristóbal per a la següent eliminatòria.

Gran esforç de l’equip, sobretot a la segona part, però no ha estat suficient per remuntar el marcador.

La temporada vinent l’Hospi seguirà a 3a RFEF.

FITXA TÈCNICA

CP SAN CRISTÓBAL (3): Álvaro, Sierra, Ricki, Max, Guillem (David López 85′), Sanku (Ricard 99′), Cantí (Eric Cañete 33′), Tom, Ion, Kevin (Ranera 33′) i Álex (Juan Carlos 117′).

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Adrià Parra, Cristian Gómez, Miquel Ripoll (Vitalie Pentelei 114′), Ton Alcover (Raúl Pérez 63′), Kilian Durán (Roger Peris 46′), Albert López, Jesús Pozo (Raúl Martínez 46′), Cristian Lobato i Steve Aldo One.

GOLS: 1-0 Tom Diawara, 11′;  2-0 Kevin, 19′; 3-0 Sanku, 30′; 3-1 Albert López, 71′; 3-2 Steve Aldo One, 88′.

ÀRBITRE: Rimbau Guillaumes, Sergi Manuel (Girona). Ha mostrat targeta groga als locals Ion, Guillem, Sanku, Álex i David López i als visitants Ton Alcover, Rubi, Raúl Martínez i Parra.

Partit disputat al Municipal de Ca n’Anglada de Terrassa, amb la presència d’uns 200 seguidors del CE L’Hospitalet.