Debut a l’Estadi amb golejada (4-1)

El primer equip s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Catalunya en derrotar l’AE Prat per un contundent 4-1, en l’estrena de l’equip de Joan Sánchez, a l’Estadi Municipal. Óscar Gómez, amb un hat-trick, i Sanku Jabbie han estat els golejadors de l’Hospi, en un brillant partit.

Al 14′ ja arribat el primer gol del partit, amb una falta centrada per Toni Alcover, provocant una jugada embolicada a l’interior de l’àrea i que Óscar Gómez, molt atent ha rematat per obrir el marcador (1-0).

Cinc minuts més tard, al 19′, de nou Óscar Gómez, amb una rematada de cap, ha fet el segon després duna assistència de Joel Lasso que ha conduït perfectament un contraatac (2-0).

Al 26′, ha arribat la sentència del partit, amb el tercer gol d’Óscar Gómez, amb una gran jugada col·lectiva, després d’una centrada de Rubi a la frontal de l’àrea, deixada amb el pit de Sanku i Óscar remata de primeres per fer el tercer (3-0). Hat-trick del tarragoní que s’ha endut la pilota del partit signada per tots els seus companys.

Amb el 3-0 s’ha arribat al descans, amb molt bones sensacions dels homes de Joan Sánchez, que porten tres setmanes de preparació.

Als nous minuts de la represa (54′), ha arribat el quart gol, obra de Sanku amb un gran cop de cap, després d’una sacada de còrner de Ton, fent bo el treball d’estratègia,

Al 68′, l’AE Prat ha fet el gol de l’honor, amb un penal que ha transformat Martín Lamelas, davant el porter Carles Segura, una de les cares noves de l’Hospi 23-24, cedit pel Sabadell.

Al final, gran victòria de l’Hospi davant un rival que es trobarà enguany a 3a RFEF i classificació per a la següent ronda, que ens enfrontarà al CP San Cristóbal.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (4): Adrià Aliaga (Carles Segura 58′), Rubén Cruz ‘Rubi’ (Vitalie Pentelei 65′), Oumar Bah (Sergi Barjuan75′), Marc Vicente, Raúl Martínez, Ton Alcover (Eric Ruiz 75′), Óscar Gómez (Cristian Lobato 46′), Albert López (Sehou Sarr 58′), Sanku Jabbie, Joel Lasso (Sergi Torres 58′) i Mamau Jabbie.

AE PRAT (1): Mujica (Adrià Rojas 46′), Valentín, Héctor (Martín 55′), Molina (Isaac Padilla 81′), Pau Caresia (Tomás 55′), Miguel Fernández (Yusef 55′), Guillem (David Adán 74′) Miki Puerto, Pol Moles, Ashot (Izan 46′) i Iván Torres.

ÀRBITRE: Cobos Pujol, Jan (Figueres). Ha mostrat targetes grogues als locals Ton Alcover, Sanku Jabbie i Mamau Jabbie i als visitants Miguel Fernández, Ashot i Daniel Molina.

GOLS: 1-0 Óscar Gomez, 14′; 2-0 Óscar Gómez, 19′; 3-0 Óscar Gómez, 26′; 4-0 Sanku Jabbie, 54′; 4-1 Martín Lamelas, 68′.

Partit jugat a l’Estadi Municipal amb la presència d’uns 500 espectadors que han pogut veure el debut de les cares noves de l’Hospi com Sanku, Mamau, Oumar, Marc Vicente i jugadors que segueixen entrenant-se amb l’equip durant la pretemporada com Eric Ruiz i Sergi Barjuan.