Comencem amb bon peu (3-0)

El primer equip ha començat de la millor manera possible el campionat amb la golejada contra la FE Grama (3-0). Bona estrena davant l’afició amb gols d’Óscar Gómez, Albert López i Raúl Martínez.

Victòria còmode de l’Hospi que ja a la primera part s’ha avançat 2-0, amb la rematada de cap d’Óscar Gómez (29′), després d’una centrada mil·limètrica de Rubi, i un altre xut d’Albert López (38′), a la frontal de la petita, després d’una altra centrada del mateix Rubi, que s’ha fet un fart de fer internades per la banda.

A la represa, Sehou ha provocat un penal, que ha fallat Ton Alcover (62′), mentre que Raúl Martínez ha arrodonit el marcador, fent el 3-0 amb un xut ras en el tram final (83′).

Triomf plàcid per als de Joan Sánchez que confirmen la bona pretemporada feta.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (3): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’ (Vitalie Pentelei 86′), Marc Vicente, Raúl Martínez, Adán Cabrera (Cristian Lobato 65′), Óscar Gómez (Eric Cañete 76′), Ton Alcover, Albert López, Joel Lasso (Sehou Sarr 65′), Mamau Jabbie i Steve Aldo One.

FE GRAMA (0): Sergio Fernández, Oliver, Eloi (Palomeque 81′), Galeano (Ángel 46′), Ñito, Xavi Civill, Roger García, Álvaro Martí (Iván Julián 65′), Roger Peris, Guillem Pujol (Padilla 65′) i Nil Prades (Adrià López 46′).

GOLS: 1-0 Óscar Gómez, 29′; 2-0 Albert López, 38′; 3-0 Raúl Martínez, 83′.

ÀRBITRE: Aguayo Prieto, Alejandro (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues als locals Marc Vicente i Mamau Jabbie.

Partit disputat a l’Estadi Municipal davant uns 600 espectadors. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol del Marroc.