Tanquem novembre invictes (2-0)

Victòria pràctica del primer equip que s’ha imposat al filial del Girona, 2-0, amb gols de Joel Lasso i Sehou Sarr. Amb aquest triomf el conjunt de Joan Sánchez segueix a un punt del líder, l’Olot.

Ha obert el marcador el davanter Joel Lasso (21′), amb un gran xut creuat des de la frontal de l’àrea. L’anoienc ha fet el seu tercer a la lliga. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el gol de Sehou Sarr al 72′, ha certificat el triomf. El davanter de Canovelles s’ha estrenat aquesta temporada pel que fa a la taula de golejadors.

Tres punts més per a l’Hospi que segueix sumant. Tercer triomf en quatre jornades, més un empat, que tanquen un excel·lent mes de novembre.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez (José ‘Canario’ 73′), Óscar Gómez (Sehou Sarr 70′), Ton Alcover (Adán Cabrera 85′), Albert López, Cristian Lobato, Joel Lasso (Jaume Fernández 75′) i Steve Aldo One.

GIRONA FC ‘B’ (0): Lucas García, Marc Alegre (Wadi 83′), Antal, Iker, Miguel A. Sánchez (Sarasa 62′), Solans (Gerard 62′), Almansa, Ot Serrano (Monjonell 76′), Enric García, Minsu i Marc Aznar (Dmytro 76′).

GOLS: 1-0 Joel Lasso, 21′; 2-0 Sehou Sarr, 72′.

ÀRBITRE: Vicente Delmar, Adrià (Vallès Occidental). Ha mostrat targetes grogues als locals Rubi, Joel Lasso, Ton Alcover i Lobato.

Partit disputat a l’Estadi Municipal amb la presència d’uns 700 espectadors.