Sense premi final (3-2)

El primer equip ha caigut aquest migdia al camp de la FE Grama (3-2), en un partit marcat pel penal en contra, al primer quart d’hora, que a més ha significat l’expulsió del defensa Vitalie Pentelei. L’equip de Joan Sánchez, tot i donar la cara, ha jugat 75 minuts amb un home menys.

Amb aquest condicional inicial, penal al 14′ i gol de Aliou (1-0) ha hagut d’afrontar el partit l’Hospi, que no obstant ha pogut reacionar amb un cop de cap d’Óscar Gómez al 18′, però el porter Sergio Fernández ha evitat l’empat.

Els locals han aprofitat la superioritat per fer el 2-0, al minut 25′, amb una gran rematada des de fora l’àrea de Nil Pradas.

Quatre minuts més tard (29′), l’Hospi ha reduït diferències després d’un penal provocat per Rubi, i que Canario ha anotat per posar el 2-1. El capità he fet el seu segon de la temporada.

Amb l’Hospi més refet, nou gerro d’aigua freda, encaixant el tercer gol amb l’engaltada de Roger Peris al 36′ (3-1). Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Hospi tot i jugar amb un home menys ha estat molt millor i el premi ha estat el gol de Marc Vicente (64′), que ha rematat de cap una centrada de Lobato, per situar el 3-2 al marcador. El barceloní s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta franji-vermella.

Malgrat aquest gol, el premi final no ha pogut arribar i s’ha encaixat la segona derrota consecutiva, quarta de la lliga, que situa l’equip en segona plaça, a tres punts del líder.

FITXA TÈCNICA

FE GRAMA (3): Sergio, Juan Carlos, Oumar, Galeano (Padilla 85′), Fode, Varona (Ñito 60′), Peris (Pol Sánchez 71′), Aliou (Rodrigo 85′), Iván Julián (Palomeque 46′), Nil Pradas i Padillo.

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente (Erik Beattie 78′), Raúl Martínez, Joel Lasso, José ‘Canario’, Óscar Gómez (Cristian Lobato 60′), Albert López (Sanku Jabbie 60′), Ander Montori (Raúl Ferrer 21′) i Steve Aldo One.

GOLS: 1-0 Aliou (p), 15′; 2-0 Nil Pradas, 25′; 2-1 José ‘Canario’ (p), 29′; 3-1 Roger Peris, 36′; 3-2 Marc Vicente, 64′.

ÀRBITRE: Montava Baqué, Xavier (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues al local Iván Julián i als visitants Rubi, Sanku i Erik Bettie, i targeta vermella directa a Vitalie Pentelei, expulsat al 14′.

Partit disputat al Nou Municipal de Santa Coloma amb uns 50 aficionats del CE L’Hospitalet.