Sense encert en els metres finals (1-0)

El primer ha caigut aquest diumenge a Badalona per la mínima, encaixant la tercera derrota a domicili de forma consecutiva. Un gol local abans d’arribar al descans, ha privat al conjunt de Joan Sánchez de sumar quelcom positiu.

De Marco (40′), amb una rematada de cap molt afortunada, ha perforat la porteria d’Adrià Aliaga, per marxar al descans amb l’1-0 per als badalonins.

La manca d’encert en els metres finals, no materialitzant les ocasions amb perill ha estat la clau d’un partit on l’Hospi ha merescut més. Una de les ocasions més clares ha estat protagonitzada per Sanku al 65′, però Craviotto ha estat molt encertat.

Sehou al 73′ i 75′, també ho ha provat amb dues rematades que han sortit fregant el pal, i One, en el darrer minut, també ho ha provat amb un fort xut des de la frontal, però sense encert final.

Al final derrota per la mínima, a l’espera dels dos propers partits, que són a casa, davant UE Castelldefels (12 h) i UE Vilassar de Mar (12.30 h).

FITXA TÈCNICA

CF BADALONA (1): Craviotto, Cristian (Arnau 67′), Kilian (Adri 59′), Estellés, Manrique, Bioque, Batanero, Walid (Hugo 75′), Toni Larrossa (Carlos 75′), De Marco i Dani Homet.

CE L’HOSPITALET (0): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez (José ‘Canario’ 46′), Joel Lasso, Óscar Gómez (Sanku Jabbie 59′), Ton Alcover, Albert López (Cristian Lobato 69′), Ander Montori (Sehou Sarr 46′) i Steve Aldo One.

GOL: 1-0 De Marco, 40′.

ÀRBITRE: Fernández Morillo, José Antonio (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues als locals Craviotto, Dani Homet, Estellés, Manrique i Batanero i als visitants Sanku, Ton Alcover i Raúl Martínez (cinquena de cicle).

Partit disputat a l’Estadi Municipal de Badalona, amb la presència d’uns 400 aficionats, una trentena del CE L’Hospitalet.