Golejada i sotscampionat (4-0)

El primer equip ha guanyat el CF Montañesa per un ampli 4-0, i després del resultats de la jornada, s’ha proclamat sotscampió de lliga i per tant afrontarà el play off d’ascens a 2a RFEF com a segon classificat, amb els partits de tornada de les dues primeres rondes a l’Estadi Municipal.

Aquest matí, partit molt plàcid per als homes de Joan Sánchez que ràpidament l’han encarrilat a la primera part, amb el gol de Ton Alcover (6′), de falta directa (vuitè gol del jugador de la Vilella Alta), i d’Albert López (34′), desè gol del futbolista de Castellbisbal, després d’una brillant internada de Sehou Sarr. Amb el 2-0 s’ha s’ha arribat al descans.

A la represa s’ha repetit el guió, i amb l’Hospi jugant a plaer han arribat dos gols més. Óscar Gómez (54′) ha anotat el tercer de l’equip i el seu desè gol; i la rúbrica del quart gol de Raúl Ferrer, que s’ha estrenat en el compte golejador particular, amb una gran rematada de cap, a centrada de Marc Vicente.

Al final tres punts que tanquen un bon objectiu, sotscampió, i que ens pot donar una plaça per la Copa del Rei de la propera temporada, com un dels millors segons classificats.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (4): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Óscar Gómez (Ander Montori 57′), Ton Alcover (Rubén Gómez 68′), Sehou Sarr (Cristian Lobato 68′), Albert López (Nil Valero 57′), Jesús Pozo (Ivan Surkov 82′), Raúl Ferrer, Sanku Jabbie i Mamau Jabbie.

CF MONTAÑESA (0): Eric Fernández, Murcia, Joel, Moyano (Sergi Barjuan 46′), Montoya, Linares, Eric Ruiz (Izuchi 64′), Alarcón (Marc Gabaldón 64′) Siabu (Peñalver 46′), Marc Muñoz (Amate 71′) i Wilber.

GOLS: 1-0 Ton Alcover, 6′; 2-0 Albert López, 34′; 3-0 Óscar Gómez, 54′; 4-0 Raúl Ferrer, 71′.

ÀRBITRE: Carballo Vázquez, Óscar (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues als locals Mamau, Marc Vicente, Ander Montori i Lobato i als visitants Moyano i Marc Gabaldón, i als tècnics Raúl Paje i ajudant Álex Font.

Partit disputat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet amb la presència d’uns 500 espectadors. Abans de començar el partit els dos clubs han fet un homenatge a l’àrbitre Óscar Carballo que avui ha xiulat el seu darrer partit oficial. També s’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’extècnic del club, José Luis García i de l’àvia del migcampista Ton Alcover.