Sense sort de cara a gol (1-2)

Derrota inesperada del primer equip en caure davant la UE Rapitenca (1-2) i veure’s frenades les aspiracions de poder ser campió de lliga.

El partit ja s’ha torçat al 10′ amb el gol visitant d’Adam situant el 0-1. Tot i això l’Hospi ha intentat ràpidament buscar l’empat i ha tingut oportunitats clares amb les ocasions de Rubi (16′), Ander Montori (25′) i Albert López (26′), aquest amb un xut al travesser.

Fruit d’aquesta insistència ha arribat l’empat de Raúl Martínez (32′), que amb una rematada de cap, ha tornat a posar les coses a lloc.

Abans del descans, Joel Lasso ha tingut dues bones ocasions al 37′ i 39′, i també Albert López (42′) i Óscar Gómez (43′), però no hi ha hagut sort per marcar el segon gol. Amb 1-1 ha finlaitzat el primer temps.

A la represa, jerro d’aigua freda amb l’1-2, de nou d’Adam (55′), marcador que ha estat insuperable per a l’equip, que avui no ha estat encertat en els metres finals. De nou el conjunt de Joan Sánchez ha disposat d’ocasions amb perill de Vitalie i Joel Lasso però tampoc hi ha hagut encert.

Ensopegada no prevista abans de visitar el proper dijous el camp del Reus FC Reddis (20.30h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Raúl Martínez, Joel Lasso, Óscar Gómez (Sehou Sarr 63′), Albert López, Raúl Ferrer (Marc Vicente 80′), Cristian Lobato, Ander Montori (Sanku Jabbie 63′) i Steve Aldo One.

UE RAPITENCA (2): Dan Reverté, Scheckermann, Xavi Samper, Martínez, Fores, Airam (Barragán 80′), Moussa, Álex Samper, Adam, Ian Arques i José Carlos.

GOLS: 0-1 Adam, 10′; 1-1 Raúl Martínez, 32′; 1-2 Adam, 55′.

ÀRBITRE: Cobos Pujol, Jan (Figueres). Ha mostrat targetes grogues als locals Raúl Martínez i Lobato i al visitant Scheckermann.

Partit jugat a l’Estadi Municipal amb la presència d’uns 450 espectadors. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’extècnic de l’Hospi, Roberto Puerto, que ens ha deixat recentment.