Ton Alcover dona avantatge per a la tornada (0-1)

L’Hospi ha guanyat el primer partit de l’eliminatòria davant l’AE Prat, amb un únic gol de Ton Alcover, que deixa obert el desenllaç, amb aquesta petita avantatge per als de Joan Sánchez, que al Sagnier han fet un partit molt seriós.

Un gran xut de falta directa de Ton Alcover, al 28′, novè gol de la temporada, ha obert el marcador del partit, situant el 0-1, resultat amb el que s’ha arribat al final. En aquesta primera part ho havia provat Sehou, amb una bona ocasió però sense sort.

A la segona part, ha destacat un altre xut d’Albert López que ha anat a còrner, un altre de Sehou, i una gran aturada d’Adrià Aliaga que ha volat per evitar l’empat, al 65′, després d’un xut del local Javi García.

Al final, 0-1, i tot queda obert per a la tornada que es jugarà el proper diumenge, a l’Estadi Municipal (12.30h).

FITXA TÈCNICA

AE PRAT (0): Pablo, Héctor (Valentín 78′), Peñalba, Dani Molina, Coro, Álvaro Cordero (Alejandro Pino 62′), Javi García (Isaac Padilla 87′), Sarsadenas (Yusef 78′), Ashot, Julen (Miki Puerto 85′) i Iván Torres.

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez, Óscar Gómez (Cristian Lobato 80′), Ton Alcover (Jesús Pozo 73′), Sehou Sarr (Joel Lasso 87′), Albert López, Raúl Ferrer, Sanku Jabbie (Ander Montori 87′) i Mamau Jabbie.

GOL: 0-1 Ton Alcover, 28′.

ÀRBITRE: Ramírez Plaza, Antonio (Vallès Occidental). Ha mostrat targetes grogues als locals Dani Molina i Yusef i als visitants Raúl Ferrer, Adrià Aliaga, Raúl Martínez, Ton Alcover, Marc Vicente i Sanku.

Partit disputat al CEM Sagnier amb la presència d’uns 200 aficionats del CE L’Hospitalet.