Preparats per al Play Off (2-0)

El primer equip ha tancat la lliga regular amb un triomf molt còmode davant el CF Pobla de Mafumet (2-0) amb gols d’Óscar Gómez i Raúl Ferrer.

Un gol a cada part li ha donat el triomf als homes de Joan Sánchez que ja es preparen per al duel de Play off contra l’AE Prat.

Al primer temps, tot i que la Pobla ha disposat d’un xut al travesser, Óscar Gómez (21′) ha obert el marcador amb una semivaselina que ha superat el porter visitant. El tarragoní ha marcat el seu tretzè gol de la temporada.

Al primer minut de la represa, una centrada de Ton Alcover ha estat rematada amb el cap per Raúl Ferrer per anotar el 2-0 i el seu segon gol del curs.

L’Hospi ha tancat la lliga regular sumant la 22a victòria, cinquena consecutiva, en un tram final perfecte amb 11 gols a favor i 1 en contra.

El proper diumenge comença el Play off d’ascens a 2a RFEF amb el partit d’anada al camp de l’AE Prat (12.30h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Marc Vicente, Raúl Martínez, Óscar Gómez (Sanku Jabbie 60′), Ton Alcover (Cristian Lobato 70′), Jesús Pozo (Mamau Jabbie 60′), Raúl Ferrer (Nil Valero 70′), Ander Montori, Jaume Fernández, Rubén Gómez (Sehou Sarr 60′) i Roberto Owono.

CF POBLA DE MAFUMET (0): Pepo, Urbina, Boaz, Robledo (Arnau Sans 58′), Santi Guzmán, Barragán (Teo Pozo 79′), Grabulosa (Pachón 67′), Céspedes (Montagut 46′), Danilo (Dani García 67′), Pavón i Rey.

GOLS: 1-0 Óscar Gómez, 21′; 2-0 Raúl Ferrer, 46′.

ÀRBITRE: Curiel Riera, Pol (Osona). Ha mostrat targetes grogues al local Ander Montori i als visitants Barragán i Pavón.

Partit disputat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet amb la presència d’uns 400 espectadors. Al descans del partit els equips Juvenil D i Sub9 E masculins i Cadets i Infantil B femenins han ofert els campionats de lliga i torneigs guanyats recentment.