Penal en contra per no guanyar (1-1)

Un penal xiulat per Brian Díaz Díaz, i precedit d’una falta sobre Sehou, en el minut 93 ha impedit l’Hospi sumar els tres punts en el seu desplaçament al camp del Reus FC Reddis (1-1).

L’equip de Joan Sánchez tenia la victòria gairebé al sac, després de remar durant 90 minuts davant les envestides dels locals, que han tingut opció d’empatar molt abans del temps afegit. L’actuació del porter Carles Segura ha evitat la derrota de l’Hospi.

El tarragoní Óscar Gómez, amb una gran rematada de cap, a servei de falta de Ton Alcover, al 27′, ha estat el golejador d’aquest vespre.

El primer equip s’agafa uns dies de descans per tornar a la competició el proper dia 7 d’abril davant la UE Tona.

FITXA TÈCNICA

REUS FC REDDIS (1): Verdejo, Alberto Benito, Xavi Molina, Xavi Jaime, Ricardo Vaz, Pol Benito (Sardà 81′), Aitor Serrano, Andy Alarcón, Hugo Moreno, Raúl Melo (Argilaga 64′) i Ian (Hugo Toivonen 46′).

CE L’HOSPITALET (1): Carles Segura, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Joel Lasso (Sehou Sarr 59′), Óscar Gómez (Sanku Jabbie 68′), Ton Alcover, Albert López, Raúl Ferrer (Jesús Pozo 82′), Ander Montori (Cristian Lobato 68′), Mamau Jabbie i Steve Aldo One (Marc Vicente 82′).

GOLS: 0-1 Óscar Gómez, 54′; 1-1 Sardà 95′.

ÀRBITRE: Díaz Díaz, Brian (Vallès Occidental). Ha mostrat targetes grogues als locals Ricardo Vaz i Xavi Jaime i als visitants One, Joel Lasso, Vitalie, Carles Segura, Ton Alcover, Rubi, Sehou i Mamau.

Partit disputat a l’Estadi Municipal de Reus amb la presència d’una cinquantena de seguidors de l’Hospi.