Sumem un punt (1-1)

El primer equip ha sumat un punt en el partit de la tercera jornada de campionat. L’Hospi ha tingut un bon cop de sort, després que el Cerdanyola ha fallat un penal en el minut 94′, que podia haver significat la derrota.

L’equip de Joan Sánchez s’ha avançat al 14′, amb un gol de Joel Lasso, després d’una centrada mil·limètrica de Víctor Álvarez (1-0). Primer gol de la temporada del jugador de La Llacuna.

L’empat visitant ha arribat just després d’una gran ocasió de Sanku (43′), que amb una xilena ha intentat perforar la porteria del rival. Youssef, el jugador que més ha destacat en els verds, ha superat Aliaga a l’afegit de la primera part (1-1).

A la represa, el marcador ja no s’ha mogut, tot i que Sanku i Sehou han tingut una molt bona ocasió doble al 62′, i Lasso al 79′.

Al 94′, jugada clau del partit, penal a favor dels de Santi Álvarez, que Joel Castillo ha enviat per sobre el travesser.

Al final, repartiment de punts, i a pensar en el duel del proper diumenge al camp de la UE Tona (12.45h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Ramón Marimón (Mamau Jabbie 72′), Vitalie Pentelei, Sergio Ayala, Joel Lasso, Sanku Jabbie, Ton Alcover (Adri Díaz 61′), Sehou Sarr (Izan Maldonado 72′), Víctor Álvarez, Pol Ballesteros (Carlos Martínez 61′) i Lluís Estebe.

CERDANYOLA FC (1): Víctor López, Xavi Murcia, Otero, Álex Fernández (Carlos Portero 87′), Javi López (Otman 87′), Eric, Albert Ruiz (Miki Puerto 78′), Youssef (Joel Castillo 68′), Jordi Solé, Pepe (Jordi Avilés 68′) i Toni Vargas.

GOLS: 1-0 Joel Lasso, 14′; 1-1 Youssef, 45′.

ÀRBITRE: Bergaja Ruiz, Ángel (Girona). Ha mostrat targetes grogues als locals Ramón Marimón, Mamau i Izan i als visitants Albert Ruiz, Pepe, Youssef i Eric Ruiz.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet amb la presència d’uns 500 espectadors. Al descans, l’equip Cadet A femení ha ofert al públic el Trofeu Memorial Óscar Hurtado Rodríguez guanyat recentment.