Primera derrota mereixent més (2-1)

L’Hospi ha encaixat la primera derrota del campionat en perdre al camp del Reus (2-1). Un gol local a set minuts del final ha impedit al conjunt de Joan Sánchez sumar un punt a domicili.

Al minut 29, l’Hospi s’ha avançat al marcador, gràcies a un gol de Sanku, després d’una centrada molt precisa de Ton Alcover i rematada amb cap del davanter de Salt, que s’ha estrenat en aquesta lliga (0-1).

L’empat local ha arribat al 38′, amb el gol de Ricardo Vaz que ha igualat el marcador, amb que s’ha arribat al descans.

En el segon temps, poques ocasions perilloses per ambdues bandes. Això sí, a set minuts del final, Aitor Serrano, amb una genialitat, ha desfet l’empat amb un gran xut avançant als roig i negres (2-1).

Mamau, al 92′, ha pogut empatar però el seu xut llunyà s’ha estavellat al travesser de la porteria reusenca.

L’equip de Joan Sánchez ha encaixat la primera derrota del campionat. El proper diumenge rebrem, a l’Estadi al Cerdanyola FC (12h).

FITXA TÈCNICA

REUS FCR (2): Verdejo, Xavi Molina, Nico Díaz, Jaime, Folch, Vaz (Melo 89′), Aitor Serrano (Alberto Benito 85′), Torrents (Sardà 68′), Andy, Pau Russo (Marc Grau, 68′) i Sergi Casals.

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Ramón Marimón, Vitalie Pentelei, Sergio Ayala, Joel Lasso, Sanku Jabbie, Ton Alcover (Mamau Jabbie 72′), Pol Ballesteros (Izan Maldonado 68′), Haji Cessay (Lucas Pariente 68′), Carlos Martínez (Sehou Sarr 60′) i Lluís Estebe (Adri Díaz 78′).

GOLS: 0-1 Sanku Jabbie, 29′; 1-1 Ricardo Vaz, 39′; 2-1 Aitor Serrano, 83′.

ÀRBITRE: García Colomer, Joan (Penedès-Garraf). Ha mostrat targetes grogues als locals Jaime, Vaz i Andy Alarcón i als visitants Lluís Estebe i Sanku.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de Reus amb la presència d’uns 50 seguidors del CE L’Hospitalet.