Victòria plàcida (3-1)

Victòria balmàsica del primer equip en imposar-se al CF Badalona per un clar 3-1, després d’una notable segona part, on l’equip de Joan Sánchez ha desfet l’igualada del descans.

Amb dos gols de Sehou i un altre de Ramón Marimón, l’Hospi ha sumat tres punts vitals, trencant una ratxa de tres jornades sense guanyar.

La primera part ha estat força ensopida i ha estat al segon temps on s’ha pogut veure la millor versió de l’equip.

Al 61′, ja ha avisat Lluís Estebe amb un xut prou perillós. A partir d’aquí, l’Hospi en set minuts ha resolt el partit amb dos gols de Sehou Sarr, que ha marcat al 64′ i al 67′, estrenant-se aquesta temporada en la faceta golejadora, i una gran rematada de cap de Ramón Marimón situant un ampli 3-0 (71′). El defensa central ha marcat el seu primer gol del curs.

El Badalona ha marcat el 3-1 al minut 77, gràcies a la rematada de Pablo Ufano (77′).

Al final, segona victòria a l’Estadi Municipal en el que portem de lliga, fet que situa l’equip en zona de play off d’ascens.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (3): Adrià Aliaga, Ramón Marimón , Vitalie Pentelei, Sergio Ayala, Joel Lasso (Mamau Jabbie 74′), Sanku Jabbie (Izan Maldonado 59′), Ton Alcover (Jaume Fernández 80′), Sehou Sarr (Lucas Pariente 74′), Haji Cessay, Carlos Martínez i Lluís Estebe.

CF BADALONA(1): Juanvi, Cristian, Rico, Álvaro Vázquez (Iker 84′), Fassani (Ufano 75′), Larrosa, Mario, Gonzalo (Valverde 84′), Marc Alegre (Baquero 67′), Barri i Yahir (Ot Serrano 67′).

GOLS: 1-0 Sehou Sarr 64′; 2-0 Sehou Sarr 67′; 3-0 Ramón Marimón 71′; 3-1 Pablo Ufano 77′.

ÀRBITRE: Acevedo Dudley, Ainara Andrea (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues al local Sanku i al visitant Fassani.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet amb la presència d’uns 500 espectadors. Al descans, els equips Infantil B i Aleví A femenins han ofert al públic els trofeus Misericòrdia Cup i UniCup guanyats recentment.