Brillant segona part per acostar-se a l’objectiu (4-0)

Gran partit de l’Hospi golejant la Montañesa gràcies a les dianes de Ton Alcover, de nou de falta directa, José ‘Canario’ de penal, Adán Cabrera i Albert López, per sumar un triomf que ens permet acostar-nos al play d’off d’ascens, a falta de tres jornades per al final.

Després d’uns primers 40 minuts força igualats, amb tan sol un cop de cap mal connectat per ben poc d’Albert López (25′), l’ha desencallat Ton Alcover (44′) amb la seva especialitat, xut de falta de directa, aquesta vegada de més de 40 metres, que ha tornat a treure la pols de la porteria que dóna al carrer Residència (1-0). Golàs de Ton, tercer de forma consecutiva en dues jornades, i sisè del tarragoní aquesta temporada.

Amb aquest bon de gust de boca s’ha acabat el primer temps. A la represa, hem pogut veure la millor versió de l’Hospi que ràpidament ha marcat el gol de la tranquil·litat després d’una assistència mil·limètrica de José ‘Canario’, resolta amb una gran definició per Adán Cabrera (52′), que ha marcat el seu quart gol amb la franji-vermella (2-0).

Tres minuts més tard (55′), bona internada de Rubén Cruz ‘Rubi’ que ha provocat el penal, amb el que Canario, amb un xut potent ha fet el 3-0. Cinquè gol del jugador de Gran Canaria.

Jugant a plaer ha arribat el quart gol de l’equip d’Hèctor Simón, amb una bona jugada de Miquel Ripoll, i obra d’un omnipresent Albert López (65′) que ha tancat la golejada a l’Estadi (4-0). Aquest és el quart gol del jugador de Castellbisbal.

Minuts després el mateix Albert López ha estavellat un xut al pal, que podia haver ampliat encara més el marcador, com les clares ocasions posteriors de Miquel Ripoll i Roger Peris.

Tres punts més per a l’Hospi que amplia les seves opcions per classificar-se matemàticament per al play off d’ascens, a falta de 3 jornades.

El proper diumenge, visita al CE Europa (12 h), líder del campionat, on l’Hospi buscarà certificar pràticament la seva presència a les eliminatòries d’ascens.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (4): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Marc Pedraza (Jesús Pozo 64′), Cristian Gómez (Roger Peris 71′), Adán Cabrera (Kilian Durán 64′), José ‘Canario’, Miquel Ripoll, Ton Alcover (Rául Martínez 71′), Albert López (Raúl Pérez 78′), Cristian Lobato i Steve Aldo One.

CF MONTAÑESA (0): Eric Mourin, Xavi Murcia, Sandival, Moyano, Pedro Bilbao (Marc Muñoz 61′), Eric Ruiz, Velillas (Roland 71′), Sanneh, Dimas (Marçal Cases 71′), Joel (Favio 61′) i Abdoul (Eric Jiménez 61′).

GOLS: 1-0 Ton Alcover 44′; 2-0 Adán Cabrera 52’; 3-0 José ‘Canario’ (p) 55′; 4-0 Albert López 65′.

ÀRBITRE: Fernández Morillo, José Antonio (Barcelona). Ha mostrat targeta groga als locals Steve Aldo One i Jesús Pozo i als visitants Dimas, Moyano, Abdoul i Roland.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet amb la presència de 500 espectadors, uns 50 del CF Montañesa.