Eliminatòria superada! (2-1)

El primer equip s’ha classificat per a la segonda ronda del Play Off d’ascens a 2a RFEF, en imposar-se a l’AE Prat per un global de 3-1. Dos gols d’Ander Montori a la pròrroga li han donat el triomf al conjunt de Joan Sánchez per seguir vius en la lluita per pujar de categoria.

L’AE Prat, que ha dut la iniacitiva a la primera part, s’ha avançat amb un gol de Cordero (26′), marcador que empatava l’eliminatòria.

A la represa, l’Hospi s’ha mostrat més sòlid i ha defensat millor. En aquest segon temps ha destacat un xut al pal dels visitants (57′) i un xut al travesser d’Albert López (77′), que podia haver tancat la sèrie.

Al final del 90 minuts, 1-1, i el partit ha marxat a la pròrroga on l’Hospi ha anat clarament a marcar un gol i esvaïr qualsevol dubte.

Ha estat al 108′, després d’una jugada de força de Sanku, que ha pogut asssitir perquè el davanter Ander Montori, marqués gairebé a plaer l’empat a 1.

A dos minuts del final (118′) de nou Ander Montori, guanyant l’esquena de la defensa, ha tornat a marcar tancant la victòria i l’eliminatòria davant l’eufòria de la nombrosa afició que avui ha donat suport a l’Estadi. El jugador navarrès ha anotat el seu tercer dela temporada.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez, Óscar Gómez (Ander Montori 64′), Ton Alcover (Cristian Lobato 52′), Sehou Sarr (Joel Lasso 81′), Albert López, Raúl Ferrer, Sanku Jabbie (Jaume Fernández 115′) i Mamau Jabbie.

AE PRAT (1): Pablo, Valentín, Héctor, Dani Molina, Fernández (Yusef 101′), Coro (Izan 76′), Álvaro Cordero (Ashot 70′), Miki Puerto, Javi García (Lamelas 70′), Julen (Padilla 101′) i Iván Torres.

GOLS: 0-1 Álvaro Cordero, 26′; 1-1 Ander Montori, 108′; 2-1 Ander Montori, 118′.

ÀRBITRE: Rius, Riu, Gerard (Granollers). Ha mostrat targetes grogues als locals Marc Vicente, Raúl Martínez, Albert López i Vitalie Pentelei i als visitants Fernández, Héctor, Pablo, Valentín (2), expulsat al 103′ i al tècnic Miguel A. Motoso; i vermella directa al segon entrenador, Carles Raventós.

Partit disputat a l’Estadi Municipal amb la millor entrada de la temporada amb 3.100 espectadors. Abans de l’inici el porter Adrià Aliaga i Ton Alcover han rebut la samarreta commemorativa de 150 i 100 partits oficials amb el CE L’Hospitalet, respectivament. Al descans, els equips Juvenil A, campió de lliga amb ascens a Lliga Nacional, i l’Infantil D i Sub9 C, campions de lliga i ascens a 1a Divisió, han sortir a saludar a l’afició per oferir els èxits assolits.