Encallats (3-2)

El primer equip torna de terres gironines de buit, després de caure per 3-2 al camp del filial del Girona. El conjunt de Joan Sánchez segueix lluitant per assegurar la segona plaça del campionat i afrontar amb millors condicions el play off d’ascens.

Aquest migdia derrota per la mínima, en un partit amb alternances al marcador i on l’equip sempre ha tingut l’opció d’endur-se la victòria.

A la primera part, destaquen dos xuts llunyans de Raúl Martínez (23′ i 33′), com ocasions més perilloses de l’Hospi. Amb empat 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, el partit ha estat més animat amb ocasions i gols per a amdbós equips.

Al 51′, primer gol de l’Hospi, de Raúl Martínez, que ha estat molt murri aprofitant amb el cap un refús d’un servei de cantonada (0-1). Tercer gol del pratenc en el que portem de lliga.

Dos minuts després (53′), empat del filial gironí (1-1), obra de Carles Garrido, autor ell mateix del segon gol local al 61′ (2-1).

Al minut 72, l’Hospi ha aprofitat un penal per tornar a empatar el partit, gràcies al gol anotat per Albert López. El de Castellbisbal ha marcat el seu novè gol de la temporada.

Els locals han marcat el gol de la sentència definitiva amb un tercer gol, al 83′, d’Enric García, que ha impedit a l’Hospi rascar quelcom positiu de Riudarenes.

Tot i això, al 85′, el defensa Vitalie Pentelei ha tingut una bona ocasió per empatar, però el seu xut ha estat refusat pel porter gironí.

El proper partit serà diumenge vinent contra el FC l’Escala, a l’Estadi Municipal (12h).

FITXA TÈCNICA

GIRONA FC ‘B’ (3): Juanvi, Alegre, Miguel (Enric 73′), Papa, Justin (Ot Serrano 80′), Dymitro (Minsu 80′), Comas, Almansa, Carles (Dawda 80′), Biel i Sarasa (Marc Aznar 89′)

CE L’HOSPITALET (2): Carles Segura, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Raúl Martínez, Óscar Gómez (Sanku Jabbie 64′), Sehou Sarr (Cristian Lobato 46′), Albert López (Jesús Pozo 80′), Raúl Ferrer (Marc Vicente 35′), Ander Montori (Nil Valero 64′), Mamau Jabbie i Steve Aldo One.

GOLS: 0-1 Raúl Martínez, 51′; 1-1 Carles Garrido, 53′; 2-1 Carles Garrido, 61′; 2-2 Albert López (p), 72′; 3-2 Enric García, 83′.

ÀRBITRE: Martín Varas, Juan Manuel (Baix Llobregat). Ha mostrat targetes grogues al local Biel i als visitants Óscar Gómez i Sanku.

Partit jugat al Municipal de Riudarenes amb la presència d’uns 50 aficionats del CE L’Hospitalet.