L’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet renova aquest estiu la gespa artificial del terreny de joc i del camp annex, de futbol 7.

L’actuació obeeix al desgast elevat que presenta la gespa actual, com a conseqüència de l’ús continuat que ha tingut durant la seva vida útil. Això dificulta la pràctica del futbol en condicions òptimes i augmenta les probabilitats de lesió dels esportistes.

En l’operació de renovació, s’hi instal•larà un sistema de gespa artificial d’última generació, homologat per jugar a la Segona Divisió de futbol, que acomplirà els requisits demanats per la FIFA i la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol).

Els treballs consistiran en la retirada de la gespa actual, la col·locació d’una base elàstica de 25 mm de gruix sobre l’asfalt i, a sobre, la nova gespa artificial, de 42 mm d’alçada, formada per fibres de polietilè.

A més, s’hi instal·laran noves porteries, es canviaran les reixes de les canals laterals de recollida d’aigua i s’actuarà en els canons del sistema de reg.

Al camp annex de futbol 7, que s’utilitza per a entrenaments i per l’escola de formació, també es renovarà la gespa artificial, que serà de polietilè i tindrà 50 mm d’alçada.

Seguint criteris mediambientals, el material substituït, gespa, sorra i cautxú, serà reutilitzat per a altres usos.

El terreny de joc de l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet té una superfície de 9.050 metres quadrats, i el camp de futbol 7, de 2.704 metres quadrats.

Les obres de renovació de la gespa artificial de l’Estadi tenen un pressupost d’adjudicació de 313.447 euros i un termini d’execució previst d’un mes i mig.

Share This