Es trenca la bona ratxa (1-2)

S’ha trencat la ratxa de victòries amb la derrota encaixada davant la UE Sant Andreu, a l’Estadi Municipal (1-2). Resten 6 jornades per al final del campionat i l’Hospi depèn dels seus resultats per mantenir-se a la zona de play d’ascens.

En el partit contra els barcelonins, l’Hospi no ha estat al seu bon nivell sobretot a la primera part, on la sortida en tromba del Sant Andreu ha sorprès l’equip d’Hèctor Simón, que ha vist com ràpidament ha encaixat els gols de Carreón (4′) i Albertito (20′). Amb aquesta rèmora l’Hospi no ha trobat el moment per reaccionar i no ha pogut acostar-se a l’àrea rival.

A més, abans del descans s’ha lesionat el davanter Óscar Gómez, que ha estat substituït al 35′.

A la represa, l’Hospi no ha abaixat els braços, amb bona actitud, ha seguit treballant per ficar-se de nou al partit, i ha estat al minut 72′, quan en una sacada de banda, pentinada al primer pal per One, ha estat rematada de cap al segon pal per Adán Cabrera, situant l’1-2 al marcador. El canari ha fet el seu tercer gol des de la seva arribada.

Posteriorment, Jesús Pozo (76′), amb una rematada de cap per sobre el travesser, i One, també amb una rematada idèntica (78′) han pogut empatar el partit, però el porter andreuenc ha estat atent.

L’equip de Xavi Molist, extècnic de l’Hospi, ha defensat fins el final el resultat i s’ha endut tres punts molt valuosos en el seva lluita per buscar l’ascens directe.

L’Hospi, que trenca una ratxa de 4 jornades sense perdre, manté la seva posició de play off d’ascens, pensant en el proper desplaçament al camp de la UE Castelldefels (Diumenge, 12 h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Marc Pedraza (Miquel Ripoll 45′), Cristian Gómez, Adán Cabrera, José ‘Canario’ (Raúl Pérez 60′), Ton Alcover, Jesús Pozo, Óscar Gómez (Roger Peris 35′), Cristian Lobato (Kilian Durán 60′), Steve Aldo One i Vitalie Pentelei.

UE SANT ANDREU (2): Jaime, Fassani (Sergi Arranz 65′), Castillo, Noguera, Guzmán, Albertito (Cargol 65′), Carreón (Sergi Vives 88′), Pochito (Iker García 55′), Méndez, Genís Blasco i Josu.

GOLS: 0-1 Carreón 4′; 0-2 Albertito 20′; 1-2 Adán Cabrera 72’.

ÀRBITRE: Rimbau Guillaumes, Sergi Manuel (Girona). Ha mostrat targeta groga als locals Adán Cabrera i Vitalie Pentelei i als visitants Cargol, Guzmán i Josu.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de L’H amb la presència de 900 espectadors, uns 350 de la UE Sant Andreu. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria del jugadors del CF Camarles que van perdre la vida recentment en un accident de trànsit.