Ha faltat el gol (0-0)

Empat sense gols de l’Hospi davant el Reus FC Reddis en un partit on s’ha disposat d’ocasions clares, també dels visitants, i que per tant ha donat un resultat just (0-0).

A la primera part, ha destacat un xut d’Óscar Gómez (29′) i un altre de Marc Vicente (30′). Aquestes han estat les aproximacions més perilloses del conjunt de Joan Sánchez.

A la represa, l’Hospi s’ha pogut avançar però el xut de Lobato (53′) l’ha tret la defensa reusenca sota la línia de gol, i en el tram final noves ocasions amb perill de Sehou (85′) i Joel Lasso (86′), però aquest cop la pilota tampoc ha volgut entrar.

De fet el porter visitant, Verdejo, ha estat un dels jugadors més destacats del partit, com també ho ha estat Adrià Aliaga neutralitzant les arribes dels visitants.

Al final, repartiment de punts i l’Hospi que ja pensa en el duel de part alta del proper diumenge contra la UE Tona (11.45h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (0): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Marc Vicente, Raúl Martínez, José ‘Canario’ (Sehou Sarr 59′), Óscar Gómez (Adán Cabrera 84′), Ton Alcover (Vitalie Pentelei 80′), Cristian Lobato (Albert López 59′), Joel Lasso, Mamau Jabbie i Steve Aldo One.

REUS FC REDDIS (0): Verdejo, Alberto Benito (Argilaga 87′), Nico Díaz, Xavi Jaime, Víctor Oribe (Notario 60′), Xavi Molina, Hugo Moreno (Sardà 84′), Maxi Rosales, Folch, Aitor Serrano (Pol Benito 87′) i Andy.

ÀRBITRE: Manrique Tomás, Albert (Lleida). Ha mostrat targetes grogues als locals One i Raúl Martínez i als visitants Hugo Moreno, Victor Oribe i Maxi Rosales.

Partit disputat a l’Estadi Municipal amb la presència d’uns 700 espectadors. Abans del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Tomás Barris, qui va ser tècnic del primer equip de 1973 a 1977. Avui també s’ha lliurat la insígnia d’or del club a Joan Pujol i Riera, soci número 1, pels més de 50 anys de fidelitat a l’entitat.