Ho tenim a tocar (2-2)

Sumar un punt, en dues jornades, és el que li queda a l’Hospi per certificar la seva plaça de play off d’ascens, després de treure un empat (2-2) en la visita al Nou Sardenya, davant el líder del campionat.

L’equip d’Hèctor Simón, malgrat no poder guanyar, ha fet un partit molt complet i que deixa molt bones sensacions de cara al tram decisiu del campionat.

Després d’uns primers vint minuts de dubtes, havent encaixat el primer gol molt ràpid, d’Adria Gené al 9′ (1-0), i amb xuts perillosos de Galeano (16′) i el propi Adri Gené (17′), l’Hospi ha reaccionat prou bé, i la primera ocasió amb cert perill ha estat d’Adán Cabrera (19′), amb un bon cop de cap.

Tres minuts més tard (22′), fruit del joc alegre de l’equip i després d’una bona combinació, ha arribat el gol d’Albert López, que ha batut per sota les cames al porter Vito, per situar un just, fins aleshores, empat a 1. Amb aquest gol el davanter de Castellbisbal ja en porta 5 aquesta temporada.

En aquesta primera part encara hi hagut temps per dues ocasions més de l’Hospi: un xut de Canario (27′) i un altre d’Albert López (34′), que ha refusat el porter i Adán, en fora de joc, ha anotat però l’àrbitre ha anul·lat.

A la represa, al 54′, segon gol de l’Hospi, obra d’Adán Cabrera, que ha estat molt atent a un refús de la defensa local, per situar l’1-2 al marcador que ha fet emmudir l’afició europeista. El tinerfeny ha fet el seu cinquè gol des que va arribar al mercat d’hivern.

Amb el marcador favorable, l’Hospi ha jugat molt còmode tot i que no ha gaudit de cap ocasió clara per fer el tercer gol.

L’expulsió, amb doble groga de Ton Alcover (76′), sí que ha fet resituar l’equip, moment que l’Europa ha aprofitat buscant a la desesperada el gol que el mantingués líder.

Un pilota penjada a l’interior de l’àrea, a falta de 2 minuts per al final (88′), i rematada en segona instància pel capità local, Àlex Cano, ha posat les taules al marcador (2-2), ajornant una setmana més la classificació matemàtica de l’Hospi per al play off.

Al final, també ha estat expulsat, Kilian Villaverde (90′), per menysprear l’àrbitre del partit.

Repartiment de punts en un duel elèctric on l’Hospi ha mostrat una molt bona versió. El proper diumenge rebrem a l’Estadi Municipal el Girona FC ‘B’ (12.30 h), amb la possibilitat matemàtica de certificar el play off d’ascens.

FITXA TÈCNICA

CE EUROPA (2): Marc Vito, Mario, Cano, Campeny (Joel Lasso 80′), Galeano (Nolla 70′), Pau López, Castell, Adri Gené (Ricki Vidal 75′), Kilian, Aliaga i Manel.

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Adrià Parra, Cristian Gómez, Adán Cabrera (Vitalie Pentelei 81′), José ‘Canario’ (Marc Pedraza 78′), Miquel Ripoll (Kilian Durán 66′), Ton Alcover, Albert López, Cristian Lobato (Roger Peris 81′) i Steve Aldo One.

GOLS: 1-0 Adri Gené 9′; 1-1 Albert López 22′; 1-2 Adán Cabrera 54’; 2-2 Álex Cano 88′.

ÀRBITRE: Gonzales Moreno, Edwar Miguel (Barcelona). Ha mostrat targeta groga als locals Mario, Prats (banqueta), Cano, Joel Lasso i Kilian Villaverde (2), expulsat al 90′; i als visitants Miquel Ripoll, Steve Aldo One, Adrià Aliaga, Diego Quintero (banqueta) i Ton Alcover (2), expulsat al 76′.

Partit jugat a l’Estadi Nou Sardenya amb la presència de 1.000 espectadors, uns 70 del CE L’Hospitalet.