L’ascens es decidirà a Madrid (1-1)

L’ascens s’haurà de decidir a Madrid. L’eliminatòria davant el CDC Moscardó continua oberta després de l’empat a 1 del partit d’anada jugat davant un Estadi Municipal de gala, amb més de 3.000 aficionats.

El partit no ha estat gens fàcil davant un equip dur i en que en cap moment ha posat la coses fàcils als homes de Joan Sánchez. De fet, al 18′, Nader ha avançat als madrilenys.

Tot i això, després d’una bona jugada col·lectiva, al 35′, ha arribat el gol de l’empat, gràcies a Ander Montori, que ha tornat l’alegria a les poblades graderies de l’Estadi. El jugador de Pamplona ha fet el seu quart gol del curs. Amb l’1-1 s’ha arribat al descans.

Al segon temps ja no s’ha mogut el marcador, i el partit ha acabat amb igualada, tot i tenir ocasions amb perill de Sanku, Lasso i Lobato El Román Valero d’Usera sentenciarà l’ascens.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez, Joel Lasso, Ton Alcover, Albert López (Sehou Sarr 73′), Raúl Ferrer (Jesús Pozo 73′), Sanku Jabbie (Óscar Gómez 80′), Ander Montori (Cristian Lobato 65′) i Mamau Jabbie.

CDC MOSCARDÓ (1): Guille, Fran Sánchez, Paris, Ivi, Nader (Maganto 65′), Isaac, Mba (Iker 83′), Arturo, Cuevas, Messoussi i Cidoncha (Asensio 55′).

GOLS: 0-1 Nader, 18′; 1-1 Ander Montori 35′.

ÀRBITRE: Sagredo González, Christian A. (Las Palmas). Ha mostrat targetes grogues als locals Ton Alcover i Sehou i als visitants Cidoncha, Messoussi i Iker.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet, amb 3.350 espectadors. A la llotja, el debutant nou alcalde, David Quirós i el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. Abans de l’inici, l’equip Juvenil B ha ofert a l’afició l’ascens a Preferent, i al descans diferents equips de la base també han ofert els darrers trofeus assolits.