El CE L’Hospitalet disputarà el primer partit de Copa del Rei aquest dimarts contra el Granada CF a l’Estadi Municipal. Els de Jonathan Risueño lluitaran per fer-se amb la victòria i passar a la següent fase de l’eliminatòria tot i enfrontar-se a un conjunt granadí que no es donarà fàcilment per vençut.

El Granada CF es troba actualment novè en la taula de classificació amb 24 punts, a tan sols tres de diferència respecte del València CF i de l’Athlètic de Bilbao. A més, el conjunt recentment ascendit en aquesta temporada 2019-2020, està complint a la perfecció amb els objectius que exigeix la primera divisió. Dels 17 partits jugats, porta set victòries i tres empats; xifres que fan paleses la qualitat del combinat.

Així doncs, tot i que es tracta d’un equip que a nivell de joc no acostuma a sorprendre, és un equip que fa les coses de forma espectacular”, tal i com ha afirmat el míster Jonathan Risueño. Bones cobertures i la capacitat de cercar els espais són algunes de les característiques que els riberencs hauran de saber pal·liar en aquest matx. A més, cal destacar la gran qualitat del combinat en les jugades a pilota aturada.

No obstant això, els de Jonathan Risueño assumeixen el repte i, malgrat el perill que suposa que el Granada CF sigui un equip molt competitiu, els riberencs faran el possible per anul·lar els seus punts forts i aconseguir que el conjunt granadí acabi jugant al seu joc. És per això que els de Jonathan Risueño necessiten molta concentració i donar el màxim d’ells mateixos, per tal de prevenir possibles jugades perilloses i aconseguir fer-se amb la victòria. Es tracta, així, més que d’un enfrontament, d’un repte; on l’única certesa és que el bon joc i la qualitat del matx estan més que garantides.

El partit es disputarà demà a les 19h a l’Estadi Municipal i es podrà seguir en directe a través del Twitter oficial del Club, de Radioafició LH i Dazn.

Precedents

– 1970/71: CE L’Hospitalet 1 – 3 Granada CF (Trofeu ‘Ciutat de L’Hospitalet’)

Rodríguez

– 1982/83: CE L’Hospitalet 2 – 2 Granada CF (2b).

Boneu, Rengel.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Ekedo, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Teije, Vinicius, Adrià Parera, Ton Ripoll i Christian Alfonso.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón i Sergio Juste.

Prèvia: Raquel Jiménez.

A continuació, les declaracions del míster:

Share This