Nou de nou, en un inici de lliga espectacular (4-0)

El primer equip ha començat el campionat de la millor manera possible, sumant tres victòries en tres jornades, amb 9 gols a favor i tan sols 1 en contra. Números perfectes per iniciar la lliga que fan que el conjunt de Joan Sánchez sigui líder del grup, juntament amb la UE Tona.

Aquest diumenge, exhibició davant el CF Badalona, amb una gran victòria, 4-0, amb dos gols d’Albert López, Óscar Gómez i José ‘Canario’, que confirma el bon moment també de joc.

El primer gol, al minut 21′, ha estat del millor home del partit, Albert López (1-0), que amb un xut creuat ha batut a Carlos Craviotto, exjugador del club, segon a la història amb 286 partits.

L’Hospi ha estat el clar dominador del partit i el Badalona només ha inquietat amb una cessió al porter (29′), que entre Mamau i el propi Aliaga han tret des de la frontal de la petita.

Amb l’1-0 s’ha arribat al descans. A la represa, al 53′, gol de la tranquil·litat, després d’una excel·lent centrada d’Adán Cabrera, que Óscar Gómez ha rematat amb un gran cop de cap (2-0). Aquest és el segon gol del tarragoní aquesta temporada.

Amb l’equip jugant a plaer, Albert López (67′), amb un gran xut amb cama esquerra, ha fet el 3-0 i el seu tercer gol en aquesta lliga.

Sehou Sarr podia haver fet el quart (84′), però el pal ha refusat el seu xut, després d’una bona jugada individual. Quart gol que ha arribat en temps afegit, amb un penal, provocat per Sanku, i transformat per José ‘Canario’ (90′), que avui tornava a gaudir de minuts després de la seva lesió.

Al final, tres punts més i molt bona imatge de l’equip davant l’afició. El proper diumenge, l’Hospi jugarà al camp de la UE Castelldefels (12 h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (4): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Marc Vicente, Raúl Martínez (José Canario’ 70′), Adán Cabrera (Sehou Sarr 70′), Óscar Gómez (Cristian Lobato 63′), Ton Alcover (Vitalie Pentelei 76′), Albert López, Joel Lasso (Sanku Jabbie 63′), Mamau Jabbie i Steve Aldo One.

CF BADALONA (0): Carlos Craviotto, Cristian Márquez, Kilian Durán, Salcedo, Joel (Dani Homet 61′), Peña (Arnau 74′), Batanero (Abel Cortina 85′), Walid (Carlos Martínez 74′), Larrosa (Bruno Vinicius 61′), Adri i Sergio.

GOLS: 1-0 Albert López, 21′; 2-0 Óscar Gómez, 54′; 3-0 Albert López, 67′; 4-0 José ‘Canario’ (p), 90′.

ÀRBITRE: Espallargas Casellas, Lluís (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues al local Raúl Martínez i als visitants Kilian Duran, Peña i Cristian Márquez (2), expulsat al 90′.

Partit disputat a l’Estadi Municipal davant uns 600 espectadors. A la llotja, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.