Perdem el liderat (1-0)

L’Hospi ha perdut el liderat de la 3a RFEF després de caure derrotat per la mínima al camp de la UE Olot (1-0). Un únic gol dels garrotxins a la primera part ha fet encaixar la primera derrota en lliga.

L’equip de Joan Sánchez ha estat a l’alçada d’un duel d’aquestes característiques, però no ha pogut perforar la porteria local, tot i provar-ho amb ocasions de Lobato (10′), Adán i Óscar (31′) i Ton Alcover de falta (36′).

Amb l’1-0 de Moha, s’ha arribat al descans i la represa no ha servit per a la millora, i tan sols comptabilitzem aproximacions de Lobato (48′) i Adán (50′).

L’Olot ha sabut viure de rendes i s’ha endut els tres punts en joc, situant-se líder del campionat.

El proper diumenge, l’Hospi rep l’AE Prat (12 h) amb la necessitat de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives davant l’Olot i Andorra, aquesta, en semifinals de Copa Catalunya.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT (1): Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez (Maynau 84′), Marc Mas (Roquet 77′), Urri (Juvi 84′), Pedro, Ufano (Manzano 71′), Uri González, Bigas i Chabboura (Forés 71′).

CE L’HOSPITALET (0): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Adán Cabrera, Óscar Gómez (Sehou Sarr 71′), Ton Alcover (José ‘Canario’ 71′), Cristian Lobato, Joel Lasso (Raúl Martínez 63′), Mamau Jabbie (Albert López 63′) i Steve Aldo One.

GOL: 0-1 Moha Chabboura (24′).

ÀRBITRE: Ollé Lladó, Josep (Tarragona). Ha mostrat tarjeta groga al local Manzano.

Partit disputat a l’Estadi Municipal d’Olot amb la presència d’uns 30 aficionats del CE L’Hospitalet.