El central Joan Salvà, nascut l’1 de febrer de l’any 1999 a Palma de Mallorca, arriba a el CE L’Hospitalet procedent de el Villarreal CF ‘C’, equip que actualment milita a Tercera Divisió. És precisament en el planter del conjunt groc en el qual el mallorquí s’ha format i ha adquirit maduresa com a jugador, destacant la seva polivalència i qualitat amb l’esfèric; trets que constitueixen una gran alternativa per a la defensa riberenca.

Els orígens: del CE Campos al submarí groc

Amb tan sols 4 anys, Joan Salvà va començar a jugar a futbol a l’equip de la seva localitat, el CE Campos; conjunt en el qual va continuar fins als 11 anys. Sent aleví, va marxar un any a jugar al CD Cide. Les tres temporades següents va militar al RCD Mallorca fins que, amb tan sols 14 anys, va fitxar pel Villarreal CF.

És al planter del submarí groc on el central ha estat sis anys fins incorporar-se en aquesta temporada 20/21 a les files riberenques i on ha aconseguit grans èxits. Amb el juvenil es va proclamar campió en Divisió d’Honor i va ser cridat per entrenar amb la Selecció Espanyola sub-17 i, al curs 16/17, va tornar a ser campió de Divisió d’Honor i va jugar la Copa de Rei i la Copa Atlàntic amb la Selecció Espanyola sub-18.

Tota una trajectòria que li ha servit per madurar, créixer com a futbolista i seguir desenvolupant la seva polivalència en el terreny de joc. Així, el central Joan Salvà arriba a el CE L’Hospitalet amb força i constitueix un gran reforç per a la rereguarda riberenca.

Presentació oficial

Aquesta tarda a les 19 hores es durà a terme la presentació oficial de Joan Salvà a l’Estadi Municipal (porta tancada). Tant la presentació com les declaracions del central riberenc es podran seguir a través del Twitter Oficial de el Club.

 

 

 

 

 

Share This