L’extrem Joel Jorquera, nascut el 19 d’agost de l’any 2000 a Castelldefels (Barcelona), arriba a el CE L’Hospitalet cedit del Cádiz CF ‘B’. Tot i la joventut del davanter, la seva velocitat, electricitat, intensitat en la pressió i bon colpeig fan que constitueixi tot un reforç per als de la Franja i una garantia més a les files riberenques.

Els orígens: UE Castelldefels, CF Gavà i CE Europa

Amb tan sols sis anys, Joel Jorquera va començar a jugar a futbol a la UE Castelldefels, equip de la seva ciutat i en el qual va romandre fins incorporar-se al CF Gavà a la seva etapa de benjamí. Durant nou anys creixerà i es formarà a l’escola del CF Gavà fins que, en juvenil de segon any, és fitxat pel CE Europa. Així, les seves dues etapes restants com a juvenil les passarà com escapolat, aconseguint continuïtat amb el conjunt i enrolant, la passada temporada 19/20, les files del primer equip.

No obstant això, aquest curs 20/21 el jove extrem fitxa pel Cadis CF ‘B’, conjunt del qual arriba cedit a les files del CE L’Hospitalet. I és que la incorporació de Joel Jorquera suma velocitat i rapidesa per la banda al planter; una velocitat i rapidesa que, combinats amb el bon colpeig del davanter, fan de la seva incorporació un gran reforç per a la plantilla riberenca.

Presentació oficial

Aquesta tarda a les 17:45 hores es durà a terme la presentació oficial de Joel Jorquera a l’Estadi Municipal (porta tancada). Tant la presentació com les declaracions del riberenc es podran seguir a través del Twitter Oficial de el Club.

Share This