Marcos Jiménez de la Espada, nascut el 3 de novembre de l’1985 a Pollença (Mallorca), arriba a el CE L’Hospitalet procedent deL Quess East Bengal FC. El davanter mallorquí compta amb una gran trajectòria i experiència com a jugador que, juntament amb el seu bon joc d’esquena, la seva agressivitat a la zona de rematada i la seva qualitat a l’hora de definir, el converteixen en una peça important en les files riberenques.

Trajectòria i experiència en el terreny de joc

Amb tan sols quatre anys, Marcos va començar a jugar a futbol a l’equip de la seva localitat natal, el Port Atlètic Club Pollença, de què formarà part fins als deu anys d’edat. Posteriorment, passarà a jugar al CF Pollença, conjunt també de la seva mateixa localitat natal. Quatre anys més tard marxa a Palma de Mallorca per incorporar-se a les files de La Salle, equip en el qual creixerà fins que -sent juvenil d’últim any- fitxa pel divisió d’honor de la SD San ​​Francisco, on estarà una temporada per posteriorment incorporar- al CD Constància, equip mallorquí.

Un any més tard, amb 19 anys d’edat, és fitxat pel RCD Mallorca ‘B’, filial en el qual milita dos cursos fins a fitxar per la UE Sant Andreu. A les files d’aquest conjunt aconseguirà l’ascens i, posteriorment, marxarà cedit al Orihuela CF durant un any, després de el qual tornarà a enrolar-se al planter andreuenc. Més tard, s’incorpora al CF Sporting Maonès, on estarà un altre any després del qual acabarà tornant a la UE Sant Andreu.

Després d’aquesta última etapa a la UE Sant Andreu, Marcos fitxa pelNàstic de Tarragona, conjunt en el qual va romandre quatre temporades, tres d’elles en segona divisió ‘B’ i, l’última, en segona divisió després d’aconseguir l’ascens contra l’Osca. La temporada 16/17 marxarà a Hong Kong a jugar a la primera divisió del país. Tornarà dos anys després a jugar al CD Atlètic Balears, conjunt amb el qual queda primer de Lliga i disputa un playoff. El passat curs 19/20, Marcos de la Espada fitxa pel East Bengal FC, un dels equips hindús més important de país.

Després d’aquesta llarga trajectòria, Marcos de la Espada finalment s’incorpora a les files del CE L’Hospitalet, aportant així experiència per acabar atorgant maduresa i qualitat al planter riberenc.

Presentació oficial

Aquesta tarda a les 17:45 hores es durà a terme la presentació oficial de Marcos de la Espada a l’Estadi Municipal (porta tancada). Tant la presentació com les declaracions del riberenc es podran seguir a través del Twitter Oficial del Club.

Share This