El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest dissabte contra el CE Banyoles en la seva setzena jornada de Lliga. Els de Jonathan Risueño lluitaran per fer-se amb la victòria i endur-se els tres punts que els permetin continuar líders en la taula de classificació malgrat tenir un rival que no els posarà les coses fàcils. I és que la competició està molt igualada.

Tot i que el CE Banyoles va començar els primers partits sense pujar gaire, a aquestes alçades és un dels equips més ben preparats i més en forma del campionat. Una bona forma i bona preparació que ha anat demostrant al llarg de les quinze jornades. Es tracta d’un equip que, dels sis partits que ha jugat al seu camp, només ha rebut dos gols en contra. A més, dels quatre enfrontaments guanyats, en tots ells ha deixat la porteria a zero i, dels que ha perdut, només ha rebut un total de dos gols en contra en tot l’any.

Però la dificultat del matx no només queda palesa a les estadístiques sinó també a la qualitat de l’equip al terreny de joc. I és que el CE Banyoles es caracteritza per la seva intensitat, el domini de l’esfèric i la pressió constant sobre la línia defensiva rival. Tot aquest combinat, juntament amb la capacitat del conjunt local d’inhabilitar els jugadors, fan del Banyoles-Hospitalet un dels partits més difícils d’encarar a nivell tàctic. Així, els riberencs hauran de saber trobar els pocs espais que el rival pugui deixar i hauran de donar el 100% si volen fer-se amb la victòria.

Tal i com ha afirmat el míster, Jonathan Risueño, en les declaracions prèvies al partit, el CE Banyoles “és un equip amb identitat pròpia i aquests tipus d’equips són complicats sempre”. No obstant això, Risueño confia en les ganes de competir dels seus jugadors i en la lluita per intentar sumar els tres punts a la taula de classificació.

El matx es disputarà a les 18:30h i es podrà seguir a través del Twitter oficial del Club, de RadioAfició LH i de Footters.

Precedents

– 2008/09: CE Banyoles 2 – 3 CE L’Hospitalet (3div5).

Manel 2, Andreu

– 2004/05: CE Banyoles 0 – 2 CE L’Hospitalet (3div5).

Mora, Carrillo

– 2003/04: CE Banyoles 0 – 2 CE L’Hospitalet (3div5).

Albert Mtez, Cebri

– 1986/87: CE Banyoles 1 – 1 CE L’Hospitalet (3div5).

Carreño

– 1972/73: CE Banyoles 1 – 4 CE L’Hospitalet (Pref).

Andreu 2, Casorrán 2

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Ekedo, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Teije i Vinicius.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón, Sergio Juste i Christian Alfonso.

Sancionats: Adrià Parera i Ton Ripoll.

A continuació, les declaracions del míster:

Prèvia: Raquel Jiménez.

 

Share This