El CE L’Hospitalet rep al CE Europa aquest diumenge en la seva dissetena jornada de Lliga. Els de Jonathan Risueño lluitaran per fer-se amb la victòria d’aquest duel contra el quart de la classificació i continuar així mantenint el lideratge de la tercera divisió.

No obstant, la classificació està molt igualada i el CE Europa és un dur rival que no posarà als riberencs les coses fàcils. El conjunt visitant es troba a tan sols cinc punts de diferència respecte el CE L’Hospitalet i, a més, juntament amb els riberencs, és un dels equips que més gols ha fet en Lliga, sumant un total de 37. A més, el CE Europa és un dels conjunts menys golejat en el que portem de competició.

A aquestes xifres però, s’ha d’afegir que el conjunt disposa d’una gran qualitat a nivell tàctic. Les bones transicions, la capacitat d’exercir pressió sobre el rival i el bon nivell defensiu -juntament amb la preparació psicològica dels jugadors- són trets que el caracteritzen al conjunt visitant i que han quedat palesos en la major part de partits que ha disputat.

Així doncs, tal i com afirma Jonathan Risueño, els jugadors hauran d’estar al 500% si volen fer-se amb la victòria i aconseguir l’objectiu d’acabar l’any guanyant i continuar líders en la classificació. S’espera, doncs, que els riberencs donin el màxim per endur-se els tres punts d’aquest matx. I és que els de Jonathan Risueño es troben en molt bon estat anímic després del partit del passat dimarts contra el Granada CF ja que han pogut demostrar al món i a ells mateixos la gran qualitat i l’alt nivell que tenen.

Així doncs, aquest diumenge es viurà un gran enfrontament entre dos clubs històrics que servirà per tancar l’any i una primera volta plena d’èxits per als riberencs. El matx es disputarà a les 12h i es podrà seguir a través del Twitter oficial del Club, de Radioafició LH i de Footters.

Precedents

– 2018/19: CE L’Hospitalet 0 – 2 CE Europa (3div5).

– 2017/18: CE L’Hospitalet 2 – 0 CE Europa (3div5).

Ñoño, Manzi

– 2009/10: CE L’Hospitalet 2 – 0 CE Europa (3div5).

Alfonso, Jordi Martínez

– 2008/09: CE L’Hospitalet 3 – 1 CE Europa (3div5).

Ollés, Andreu, Manel

– 2003/04: CE L’Hospitalet 4 – 2 CE Europa (3div5).

Morón, Cebri 2, Roger

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Ekedo, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Teije i Vinicius.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón, Sergio Juste i Alfonso.

Prèvia: Raquel Jiménez

A continuació, les declaracions del míster abans de rebre al CE Europa:

Share This