El CE L’Hospitalet rep aquest diumenge al Santfeliuenc FC a l’Estadi Municipal. Es tracta de la vint-i-quatrena jornada per als de Jonathan Risueño; una jornada que afronten amb més força que mai enfront un rival que no els posarà les coses fàcils.

I és que el Santfeliuenc FC -amb 26 punts a la taula de classificació- és un conjunt que compta amb molt bons jugadors, amb gent molt dinàmica i ràpida capaç de crear perill fàcilment. A més, es tracta d’un combinat que ja a l’anada va oposar resistència i que en aquest matx de ben segur sortirà a disputar l’esfèric. Així doncs, els riberencs hauran d’estar al 100% si volen fer-se amb la victòria.

No obstant, el CE L’Hospitalet rep aquesta jornada amb el mateix objectiu de sempre, aconseguir fer-se amb els tres punts del duel. I és que els de la Franja continuen millorant dia rere dia i, a més, arriben al matx disposats a deixar palesa un cop més la seva identitat al terreny de joc i que es vegi el CE L’Hospitalet que s’ha anat veient al llarg de tot l’any, tal i com afirma el míster a les declaracions prèvies.

El CE L’Hospitalet s’enfronta doncs a un nou repte en aquesta vint-i-quatrena jornada de Lliga, un nou repte i un matx de qualitat on la lluita per la victòria està més que garantida. El partit es disputarà a les 17:00h a l’Estadi Municipal i es podrà seguir a través del Twitter oficial del Club, de Radioafición LH i de Footters.

Precedents

– 2018/19: CE L’Hospitalet 3 – 1 Santfeliuenc FC (3div5).

Javi Lara, Cristian Gómez, Cheikh Saad

– 2017/18: CE L’Hospitalet 1 – 0 Santfeliuenc FC (3div5).

Velillas

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Teije, Christian Alfonso, Antonio Lopez i Vinicius.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón i Sergio Juste.

Prèvia: Raquel Jiménez

 

A continuació, les declaracions prèvies del míster abans del matx contra el Santfeliuenc FC:

Share This