El CE L’Hospitalet es veurà les cares aquest diumenge contra la UA Horta en la seva vint-i-cinquena jornada de Lliga. Els riberencs visiten el Feliu i Codina disposats a fer-se amb la victòria del matx i d’endur-se els tres punts que els permetin continuar líders a la taula de classificació.

No obstant, la UA Horta no els posarà les coses fàcils. I és que el combinat -onzè en la taula de classificació i amb 35 punts- presenta unes molt bones estadístiques com a local. En el que porta de Lliga, dels onze partits que ha jugat a casa, n’ha guanyat sis; emportant-se així com a local la major part dels punts. A més, compta amb molt bons jugadors a les seves files capaços d’exercir pressió i de crear fàcilment perill a l’àrea rival.

Malgrat això, els riberencs donaran tot per fer-se amb la victòria. Una lluita per l’esfèric que, tal i com s’ha pogut anar observant jornada rere jornada, està més que garantida. I és que s’ha convertit en un tret de l’ADN dels riberencs no donar una pilota per perduda tot i tenir el marcador al seu favor.

A més, els de Jonathan Risueño es troben en constant evolució i compten amb un molt bon nivell defensiu, tret que queda palès a les estadístiques, ja que el CE L’Hospitalet és l’equip que més vegades ha deixat la porteria a zero.

A aquesta lluita i a la gran qualitat dels jugadors s’afegeix també el suport de l’afició; una afició que -tal i com afirma el míster a les declaracions prèvies- sempre està per recolzar-los i és clau a cada partit.

Així doncs, el CE L’Hospitalet arriba amb molta força i amb ganes de disputar el matx contra la UA Horta, un partit on de ben segur es viurà un bon ambient de futbol que farà que l’espectador gaudeixi d’un duel de qualitat. El matx es disputarà a les 12:00h i es podrà seguir en directe a través del Twitter oficial del Club, de Radioafición LH, de Footters i de Betevé Esports.

Precedents

– 2018/19: UA Horta 1 – 1 CE L’Hospitalet (3div5).

Rodri

– 2017/18: UA Horta 2 – 2 CE L’Hospitalet (3div5).

Imaz, Manzi

– 1981/82: UA Horta 1 – 2 CE L’Hospitalet (3div5).

Cristo, Golobart

– 1980/81: UA Horta 2 – 3 CE L’Hospitalet (3div5).

Rengel, Muñoz, 2

1978/79: UA Horta 3 – 2 CE L’Hospitalet (3div5).

Medina, Morello

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Teije, Christian Alfonso, Antonio Lopez i Jair Fernández.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón, Sergio Juste, Dani Reina, Miquel Jaume i Bruno Vinicius.

Jugadors en dubte: Eudald, Martí Soler, Cristian Gómez i Miquel Ripoll.

Prèvia: Raquel Jiménez

 

A continuació, les declaracions prèvies del míster abans del matx contra la UA Horta:

Share This