El CE L’Hospitalet visita la UE Figueres aquest diumenge en la seva vint-i-unena jornada de Lliga. Els de Jonathan Risueño arriben en molt bona forma física i lluitaran per fer-se amb els tres punts del duel tot i enfrontar-se contra un rival que no els ho posarà gens fàcil.

La UE Figueres -amb 27 punts a la taula de classificació- és un equip que es troba en molt bona dinàmica ja que porta més de 5 partits seguits sense perdre. Es tracta, a més, d’un rival contra el qual han perdut pràcticament tots els equips de dalt de la classificació degut a la qualitat del combinat i la gran dificultat que presenta el seu camp;  un camp més que difícil on els figuerencs estan acostumats a guanyar.

La dificultat del matx i la força de la UE Figueres també es arriba per part dels seus jugadors. El conjunt local té molta gent jove i dinàmica que sempre intenta buscar els espais, que no es rendeixen i que saben com pressionar. A aquests ingredients s’afegeix també un entrenador que ha entrenat futbol professional i que estudia molt bé al rival.  Els riberencs s’enfronten doncs a un duel marcat per la dificultat i per al qual necessitaran estar al 100% i amb els sis sentits posats si volen fer-se amb la victòria.

No obstant, els de Jonathan Risueño tenen les eines necessàries per intentar pal·liar la dificultat del matx. A banda de trobar-se en molt bona forma física, els riberencs tenen una gran qualitat i unes característiques úniques que deixen paleses al terreny de joc partit rere partit. Unes característiques que van millorant i perfeccionant contínuament. Tal i com afirma el míster, “estic molt content per com estan creixent individualment els jugadors, per com està el grup i estem preparats per jugar d’una manera o una altra a Figueres”.

Així doncs, aquest diumenge es viurà a l’Estadi Municipal de Figueres un partit molt difícil i intens en el qual els tots dos conjunts ho donaran tot per fer-se amb la victòria. El matx es disputarà a les 12:30h i es podrà seguir a través del Twitter oficial del Club, de Radioafición LH i de Footters.

Precedents

– 2018/19: UE Figueres 0 – 3 CE L’Hospitalet (3div5).

Salinas, Ripoll, Ton Ripoll

– 2017/18: UE Figueres 0 – 3 CE L’Hospitalet (3div5).

Canario, Losada, Óscar

– 2006/07: UE Figueres 0 – 0 CE L’Hospitalet (2bg3).

– 2005/06: UE Figueres 3 – 2 CE L’Hospitalet (2bg3).

Uceda, Postigo

– 2002/03: UE Figueres 0 – 0 CE L’Hospitalet (2bg3).

Convocatòria

Els jugadors convocats són:Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Teije, Christian Alfonso, Antonio Lopez i Vinicius.

Baixa per lesió:Felipe Sanchón i Sergio Juste.

Prèvia: Raquel Jiménez

A continuació, les declaracions prèvies del míster abans del matx contra la UE Figueres:

Share This