El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest diumenge contra la UE Sants en la seva vint-i-tresena jornada de Lliga. Els riberencs visiten un camp difícil on lluitaran al màxim per endur-se els tres punts del duel enfront un rival que de ben segur no els posarà les coses fàcils.

I és que la UE Sants -amb 19 punts a la taula de classificació- és un conjunt que ha agafat un bon ritme de competició en aquesta segona volta. Dels últims 6 partits, només ha perdut un al seu camp i, a més, el combinat ha aconseguit batre com a local a rivals que es troben a la part alta de la taula de classificació.  

A aquestes dades i a la dificultat del camp s’afegeix un conjunt que compta a les seves files amb jugadors d’una gran qualitat que no acostumen a donar cap pilota per perduda i que sempre exigeixen al rival estar atent.

Així doncs, enfront una UE Sants que no desconnecta i que mai es rendeix, els riberencs hauran d’estar al cent per cent si volen aconseguir la victòria. Intensitat, concentració i fer-se amb els duels individuals són uns dels elements que els de Jonathan Risueño hauran de deixar palès en el pròxim matx si volen fer-se amb el domini del partit.

No obstant, els riberencs arriben en molt bona forma a aquesta vint-i-tresena jornada de Lliga; una bona forma a la qual s’afegeix la qualitat i l’evolució del conjunt. I és que l’equip, partit rere partit i setmana rere setmana, continua creixent i perfeccionant-se.

Tal i com afirma el míster a les declaracions prèvies, “el que estan fent no és fàcil, hi ha un grup de jugadors fantàstic que estan fent una feina meravellosa i cal reconèixer i valorar-s’ho. Tant de bo puguin aconseguir els seus objectius perquè crec que s’ho mereixen”. Unes bones qualitats i una evolució que, malgrat la resistència de l’equip rival, de ben segur delectaran l’espectador en el proper matx.

El CE L’Hospitalet s’enfronta doncs a un nou repte aquest diumenge al Camp de Futbol de l’Energia; un enfrontament que estarà marcat per la intensitat i en el qual els riberencs lluitaran per fer-se amb els tres punts. El partites disputarà a les 12:15h i es podrà seguir a través del Twitter oficial del Club i de Radioafición LH.

Precedents

– 2018/19: UE Sants 0 – 1 CE L’Hospitalet (3div5).

Ripoll

– 1979/80: UE Sants 0 – 0 CE L’Hospitalet (Pref).

– 1970/71: UE Sants 3 – 1 CE L’Hospitalet (1Reg).

Ruiz II 

– 1968/69: UE Sants 1 – 1 CE L’Hospitalet (Pref).

Pérez

– 1966/67: UE Sants 0 – 0 CE L’Hospitalet (3div6).

Convocatòria 

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Teije, Christian Alfonso, Antonio Lopez i Vinicius.

Baixa per lesió: Felipe Sanchón i Sergio Juste.


Prèvia: Raquel Jiménez

A continuació, les declaracions prèvies del míster abans del matx contra la UE Sants:

 

Share This