El CE L’Hospitalet debutarà el proper diumenge 29 de juliol, a les 19.30 h, davant el CE Europa, en partit de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, a l’Estadi Municipal de LHospitalet.

Aquest serà el primer partit de la pretemporada 2018-19, que estarà marcada en quant a partits, a la pròpia Copa Catalunya, si es van passant rondes, i al Torneig d’Històrics, on l’equip de Xavi Molist jugarà la fase de grups el proper dijous 2 d’agost davant Montañesa i Martinenc.

També hi ha previst, diumenge 12 d’agost, un amistós davant la UE Cornellà, encara amb hora i escenari per decidir, ja que des del 30 de juliol l’Ajuntament farà les obres de substitució de la gespa artificial, tant del camp de futbol 11 com de futbol 7. En principi no hauria d’haver problemes per poder rebre el Cornellà en aquest amistós.

La plantilla, a hores d’ara amb 20 jugadors, està citada aquest dilluns i dimarts, a l’estadi per passar les proves físiques i revisió mèdica. Dimecres ja començaran els entrenaments amb normalitat.

Share This