Raúl Pérez, golàs i victòria (0-1)

Golàs de Raúl Pérez i tres punts més a la butxaca, ha estat el més destacat del partit al camp del CF Badalona, on l’Hospi ha sumat la quarta victòria consecutiva, i quarta seguida amb la porteria a 0. L’equip d’Hèctor Simón puja a la quarta plaça del campionat, a dos punts del tercer classificat.

El partit a Badalona ha estat molt igualat de forces, i on els Badalonins han estat els que han gaudit de les ocasions més clares, però aquesta vegada la sort ha caigut en el cantó de l’Hospi.

A la primera part els locals, només començar, han gaudit d’ocasions de Balil (5′), Iván Bravo (6′) i Ayala (7′). Amb gairebé mitja hora de joc Walid (23′), tampoc ha pogut superar un immens Adrià Aliaga. Amb 0-0 s’ha arribat al descans sense ocasions de perill de l’Hospi.

A la represa, ha avisat Kilian Durán, amb un xut llunyà (52′) que ha marxat fora. Velasco pels badalonins ho ha provat al 62′, mentre que Adán Cabrera ha provat una xilena sense sort al 78′.

L’ocasió més clara per als locals ha estat un xut al travesser de Marc Anglès (84′). Per contra la més clara per a l’Hospi ha estat gol.

Raúl Pérez, que portava 14 minuts al terreny de joc, ha engaltat un xut potentíssim des de tres quarts de camp que s’ha colat per la creueta de la porteria de Froilán (88′). Golàs per a l’Hospi que avançava als d’Hèctor Simón (0-1). El migcampista egarenc ha marcat el seu segon gol en aquesta lliga.

Tot i això el Badalona no ha abaixat els braços i Salcedo ha estavellat un xut al pal al 92′.

No hi ha hagut temps per a més, i l’Hospi s’ha endut els tres punts in extremis, com ho va fer el Badalona a l’Estadi Municipal a la primera volta.

FITXA TÈCNICA

CF BADALONA (0): Froi, Arnau, Salcedo, Walid (Adri Padro 84′), Bilal (Khalid 84′), Abel, Iván Bravo, Velasco (Peña 69′), Mati Ayala, Carlos Martínez (Marc Anglès 69′) i Suzuki (Zaid 65′).

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’ (Roger Peris 43′), Adrià Parra, Cristian Gómez, Adán Cabrera (Marc Pedraza 89′), Kilian Durán, Jesús Pozo, Óscar Gómez (Miquel Ripoll 70′), Cristian Lobato, Steve Aldo One i Vitalie Pentelei (Raúl Pérez 70′).

GOL: 0-1 Raúl Pérez 88′.

ÀRBITRE: Alins Rodríguez, Xavier (Vallès Occidental). Ha mostrat targeta groga al local Marc Anglès i als visitants Ruben Cruz ‘Rubi’ (cinquena de cicle), Adrià Parra (cinquena de cicle), Adrià Aliaga i Roger Peris.

Partit jugat a l’Estadi Municipal de Badalona, amb la presència d’uns 400 espectadors, una ciquantena del CE L’Hospitalet.