Remuntada exprés! (2-3)

Remuntada èpica del primer equip que ha marxat de l’Escala amb els 3 punts al sac, després d’una brillant segona part, on ha aixecat un 2-0 en contra. Óscar Gómez, Albert López i Joel Lasso han anotat per a l’equip de Joan Sánchez que segueix a un punt del liderat.

En els primers 45 minuts, l’Hospi ha portat poc perill a la porteria rival, només destacant un xut al pal d’Óscar Gómez, jugada anul·lada per un possible fora de joc. Però just abans del descans els locals han pogut obrir el marcador amb el gol de Pime (45′), que tres minuts abans ja havia avisat amb un xut al pal. La jugada ha arribat després d’una relliscada desafortunada de Vitalie, per culpa de la gespa artificial del Nou Miramar. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

A la represa, el partit s’ha complicat encara més amb el segon gol empurdanès (59′), també de Pime (2-0). Malgrat això l’Hospi no s’ha vingut avall i Óscar Gómez ha trobat el gol al 65′, després d’una centrada de Sehou, per donar ales a l’equip (1-0) i tornar a estar dins el partit amb totes les opcions. El davanter de Tarragona ha fet el seu quart gol al campionat.

I així ha estat, perquè al 75′, amb un gran cop de cap, Albert López, a centrada de Rubi, ha fet l’empat, confirmant els mèrits que estava fent l’equip per aixecar el marcador (2-2). El de Castellbisbal ha fet el seu quart gol a la lliga.

A 3 minuts del final, Joel Lasso (88′), en una gran acció individual després d’una excel·lent assistència de Lobato, ha fet el 2-3, portant l’eufòria a la parròquia franji-vermella desplaçada a l’Escala. L’anoienc també, com Óscar i Albert, ha fet el seu quart gol.

Amb el xiulet final, satisfacció màxima en un equip que en 25 minuts ha aixecat un marcador en contra per sumar la novena victòria del campionat, cinquena a domicili.

FITXA TÈCNICA

FC L’ESCALA (2): Nacho Ferretti, Nil Congost, Pol Bastidas (Burama 71′), Amoedo (Peter 84′), Maha (Ibuki 46′), Pime, Josu (Genís 71′), Jordi Bas, Izan, Xumi i Xavi Aparicio (Rami 89′).

CE L’HOSPITALET (3): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez (Sehou Sarr 56′), Óscar Gómez (Raúl Ferrer 89′), Ton Alcover (José ‘Canario’ 46′), Albert López (Mamau Jabbie 89′), Cristian Lobato, Joel Lasso i Steve Aldo One.

GOLS: 1-0 Pime, 45′; 2-0 Pime, 59′; 2-1 Óscar Gómez, 65′; 2-2 Albert López, 75′; 3-2 Joel Lasso, 88′.

ÀRBITRE: Tabares Ramírez, Javier (Baix Llobregat). Ha mostrat targetes grogues al local Jordi Bas i als visitants Albert López, Raúl Martínez i Rubi.

Partit jugat al Nou Mirador de l’Escala, amb la presència d’uns 50 aficionats del CE L’Hospitalet.