Som més líders! (1-2)

El primer equip és més líder, després del triomf al camp de la Montañesa (1-2) amb gols d’Albert López i Joel Lasso, i la punxada de l’Olot al camp de l’Escala. Triomf treballat amb una primera part prou plàcida i una segona on els homes de Joan Sánchez s’han posat la roba de feina per sumar la primera victòria de 2024, en un dels terrenys de joc més complicats de la categoria.

A la primera part, i abans dels gols, Ton Alcover (22′) ho ha provat amb un xut de falta directa que el porter local ha hagut d’aturar amb alguna dificultat.

Al 28′, ha arribat el 0-1 amb el gran gol que ha marcat Albert López inventant-se una canonada des del vèrtex de l’àrea que s’ha colat per l’escaire de la porteria d’Eric Fernández. El jugador de Castellbisbal ha anotat el seu sisè gol a la lliga.

Al 39′, el protagonista ha estat el porter Adrià Aliaga aturant una gran rematada d’Izuchi. El jugador de Molins de Rei ha estat dutant tot el partit molt encertat.

I just abans del descans (45′), ha arribat el segon gol de l’Hospi en una acció individual, marca de la casa, de Joel Lasso (0-2). El de La Llacuna ha fet el seu cinquè gol.

A la represa, la Montañesa ha mostrat la seva millor versió, sobretot en el darrer quart d’hora, amb ocasió al pal per a Izuchi (75′) i el gol de Wilber al 87′ (1-2), però l’Hospi ha estat prou sòlid per mantenir el marcador favorable i sumar tres punts d’or.

Al final, i amb l’empat de l’Olot, l’Hospi és més líder, ara a 3 punts del segon classificat.

En el partit d’avui ha retornat, després de mesos lesionat, el davanter Sanku Jabbie que ha jugat la tota la segona part, i també ha debutat el nou fitxatge, Ander Montori, que ha jugat des del minut 71′.

El proper diumenge rebrem el CF Peralada a l’Estadi Municipal (12 h).

FITXA TÈCNICA

CF MONTAÑESA (1): Eric Fernández, Murcia, Moyano (Rayo 68′), Montoya, Linares, Izuchi (Kevin 76′), Alarcón, Gabaldón (Bargalló 68′), Marc (Rolo 68′), Wilber i Sergi (Joel 46′).

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez (Sanku Jabbie 46′), Joel Lasso, Óscar Gómez (Ander Montori 71′), Ton Alcover, Albert López (Cristian Lobato 76′), Raúl Ferrer (Mamau Jabbie 46′) i Steve Aldo One.

GOLS: 0-1 Albert López, 28′; 0-2 Joel Lasso, 45′; 1-2 Wilber, 87′.

ÀRBITRE: Espallargas Casellas, Lluís (Barcelona). Ha mostrat targetes grogues als locals Gabaldón i Montoya i als visitants One, Raúl Ferrer i Ton Alcover.

Partit disputat al Municipal de Nou Barris amb la presència d’uns 150 aficionats del CE L’Hospitalet. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria del secretari de la nostra junta directiva, Albert Amat, que ens ha deixat aquesta setmana.