Superats a la Pobla (3-0)

L’Hospi ha visitat el camp de la Pobla de Mafumet sense endur-se res positiu, en un partit on l’equip ha estat superat pel rival. L’equip ha encaixat la tercera derrota de la temporada, tot i que seguirà, almenys, colíder del campionat.

A la primera part ha arribat el primer gol tarragoní, de Barragán (37′), marcador amb el que hem marxat al descans (1-0).

A la represa, els homes de Joan Sánchez no han pogut remuntar el partit, tot i millorar i les ocasions clares de Sanku i Sehou al 72′ i 73′.

Els locals amb dols gols més, de Guzmán (52′) i Torrents (75′), han sentenciat el partit, sense donar opció a l’Hospi de poder esgarrapar almenys un punt.

Tercera derrota de la lliga, segona a domicili, en un camp on estadísticament l’Hospi sempre pateix.

FITXA TÈCNICA

CF POBLA DE MAFUMET (3): Gerard Font, Quirós, Boaz, Robledo (Bolado 81′), Santi Guzmán (Daniel García 81′), Barragán (Patrick Ngingi 81′), José Enrique, Marcel, Danilo (Torrents 66′), Arnau Sans i Rey (Teo 51′).

CE L’HOSPITALET (0): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Raúl Martínez (José ‘Canario’ 46′), Joel Lasso, Óscar Gómez (Ander Montori 57′), Ton Alcover, Albert López (Sehou Sarr 52′), Cristian Lobato, Sanku Jabbie i Steve Aldo One.

GOLS: 1-0 Barragán, 37′; 2-0 Guzmán, 52′; 3-0 Torrents, 75′.

ÀRBITRE: Mas López, Bernat (Vallès Occidental). Ha mostrat targetes grogues als locals Barragán, Guzmán, Arnau Sans, Robledo i a la banqueta a Rodri; i als visitants Ton Alcover, Canario i Sehou (2), expulsat al 83′.

Partit disputat al Municipal de la Pobla de Mafumet amb uns 50 aficionats del CE L’Hospitalet.