Tres punts més per seguir líders (1-0)

Un únic gol d’Óscar Gómez li dóna els tres punts a l’Hospi que seguirà líder del campionat. Partit salvat amb solvència, on la tasca defensiva ha tornat a destacar deixant la porteria a cero.

L’Hospi s’ha mostrat en tot moment molt segur, i malgrat guanyar per la mínima, la victòria en cap moment ha perillat, tot i que ha faltat un segon gol per acabar d’arrodonir un partit seriós.

Óscar Gómez, amb el seu sisè gol de la temporada, ha avançat l’equip al 29′ recollint un refús de la defensa visitant, després d’una internada de Sehou. Amb aquest marcador s’ha arribat descans (1-0).

A la represa, l’equip no ha tingut cap fissura, tot i que el Peralada ho ha intentat tímidament, el marcador ja no s’ha mogut més, sumant tres punts més, en la sisena victòria consecutiva, per continuar al capdamunt de la classificació.

El proper dissabte l’equip de Joan Sánchez jugarà al camp del CF Pobla de Mafumet (17 h).

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET (1): Adrià Aliaga, Rubén Cruz ‘Rubi’, Vitalie Pentelei, Marc Vicente, Joel Lasso, Óscar Gómez (Sanku Jabbie 77′), Ton Alcover, Sehou Sarr (Ander Montori 70′), Albert López (Raúl Martínez 61′), Cristian Lobato (José Canario’ 77′) i Steve Aldo One.

CF PERALADA (0): Jona, Gallardo, Romero (Alan Baró 75′), Pere Espuña, Júnior (Pol Gómez 58′), Jandro (Gerard Caixàs 69′), Dani Gómez (Iker Vázquez 69′), Llorenç Busquets, Pol Cuatrecases, Ferri i Marc Padilla (Marc Gelmà 58′)

GOL: 1-0 Óscar Gómez, 29′.

ÀRBITRE: Díaz Díaz, Brian (Vallès Occidental). Ha mostrat targetes grogues als locals Vitalie, Rubi, Ton i Aliaga i als visitants Romero, Espuña, Gallardo i al segon tècnic Joan Tomàs.

Partit disputat a l’Estadi Municipal de L’H amb la presència d’uns 800 aficionats. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria del secretari de la nostra junta directiva, Albert Amat, que ens ha deixat recentment, i així com els jugadors del futbol base del CF Peralada i Base Roses. En el descans del mateix quatre equips del nostre futbol base Cadet F, Infantil D, Sub12 E i Sub9 F ha ofert els tornejos que han guanyat durant el Nadal.