El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest dissabte a les 19h amb el Lleida Esportiu a la segona jornada de Lliga per als riberencs. Una segona jornada que acull el nostre Estadi Municipali en la qual els de Jonathan Risueño hauran donar-ho tot per fer-se amb la victòria.

I és que el Lleida Esportiu no posarà les coses fàcils als de la Franja al terreny de joc, ja que es tracta d’un conjunt amb molt bons jugadors -molts d’ells que continuen de l’any passat- i amb una idea de joc molt ben assimilada. Així mateix, compten amb un gran nivell defensiu; característiques totes elles que fan que aquest dissabte els de la Franja s’hagin d’enfrontar a un nou repte.

Els riberencs saben doncs que han de donar el màxim d’ells mateixos per aconseguir endur-se els tres punts del matx. Tal com afirma el míster, Jonathan Risueño, a les declaracions prèvies, “per poder guanyar el partit hem de donar el 500%, com en tots els partits de la categoria”. “La categoria està molt igualadai el dia que un equip no dóna el 500% té molt difícil aconseguir la victòria”, sentència el míster.

Els riberencs arriben també amb moltes ganes de tornar a la competició a la seva llar i saben que hauran d’estar més concentrats, ja que no compten amb el suport essencial de l’afició. Malgrat això, arriben amb molta forçai amb més ganes que mai d’emportar-se els tres punts de la trobada.

Aquest dissabte es viurà, per tant, a l’Estadi Municipal de l’Hospitalet un duel intens marcat per la qualitat i les ganes de lluita de tots dos conjunts. El partit es jugarà a les 19h, es podrà seguir en directe pel Twitter Oficial de el Clubi es podrà veure a través d’Esport3 i Footters.

Precedents

– 2016/17: CE L’Hospitalet 2 – 3 Lleida Esportiu

Higón, Salinas

– 2015/16: CE L’Hospitalet 0 – 0 Lleida Esportiu

– 2014/15: CE L’Hospitalet 0 – 1 Lleida Esportiu

– 2013/14: CE L’Hospitalet 1 – 1 Lleida Esportiu

Ariday

– 2011/12: CE L’Hospitalet 0 – 0 Lleida Esportiu

Història: Domingo Casanova.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, One, Diego Martínez, Eudald Vergés, Joan Salvà, Sehou, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Álex Felip, Adrià Carmona, Marcos de la Espada i Hugo Del Chicca (juvenil).

Prèvia: Raquel Jiménez

A continuació, les declaracions del míster Jonathan Risueño abans de rebre al Lleida Esportiu:

 

 

 

 

Share This