Campions de Lliga, campions de Copa Catalunya Absoluta, campions de playoff i ascens a Segona Divisió ‘B’. El CE L’Hospitalet fa història. I és que, amb aquest triplet, els riberencs tanquen una anòmala però immillorable temporada 19/20.

Quan la pandèmia de la COVID19 va obligar a aturar la competició, els riberencs portaven disputades un total de 27 jornades i comptaven amb un balanç de 18 victòries i 5 empats, als quals se sumaven un total de 10 partits consecutius sense perdre i, per tant, un 2020 invictes. A aquestes estadístiques s’afegeix un Campionat d’Hivern i el fet que, en el curs 19/20, els de Jonathan Risueño han estat en Lliga els màxims golejadors, el conjunt amb més victòries, l’equip que més vegades ha deixat la porteria a zero, l’equip menys golejat fora de casa i l’equip que més vegades ha ocupat la primera posició del campionat, entre altres. Sense oblidar també la classificació per a la Copa de Rei i per a la final de la Copa Catalunya Absoluta.

No obstant això, la forma de joc dels de la Franja i el fet de ser un equip dinàmic, brillant i atractiu els ha portat nous èxits: la victòria en el play-off i l’ascens a Segona Divisió ‘B ‘i la Copa Catalunya Absoluta. Una forma de joc a la qual s’afegeix l’esforç i sacrifici de tots i cadascun dels riberencs partit rere partit. Esforç i sacrifici que són la clau de l’èxit i que ha portat als de Jonathan Risueño a fer història.

Enhorabona equip!

 

 

 

 

 

 

 

 

Þ Raquel Jiménez
Share This