És pot dir més alt però no més clar. El CE L’Hospitalet és el primer classificat de la Lliga. Tot i que la situació d’excepcionalitat provocada pel COVID-19 ha acabat fent que tant la RFEF com la FCF decideixin posar fi al curs 19/20, els de Jonathan Risueño han superat jornada rere jornada i han disputat cada partit com si fos l’últim, deixant-se la pell al terreny de joc i lluitant per fer-se amb la victòria de cada duel. Treball, esforç, sacrifici, constància. Tots aquests són els ingredients que han portat als riberencs a convertir-se en uns autèntics CAMPIONS.

Victòria rere victòria

27 jornades. 18 victòries. 5 empats. I és que els riberencs han dut a terme una immillorable temporada. De les jornades disputades, els de Jonathan Risueño és l’equip que més victòries ha aconseguit. El combinat acumulava en aquesta segona volta un total de 10 partits consecutius d’èxits, amb un balanç de vuit victòriesi dos empats. A més, el CE L’Hospitalet és l’únic equip de la categoria que no ha perdut en aquest 2020. Però els bons resultats obtinguts per part dels riberencs no s’aturen aquí. Els de la Franja compten amb l’honor de ser campions d’Hivern, els màxims golejadors de la competició, l’equip menys golejat fora de casa i l’equip que més vegades ha deixat la porteria a zero. A aquestes estadístiques immillorables es suma també el fet que el CE L’Hospitalet és l’equip que més victòries ha aconseguit i el combinat que més vegades ha ocupat la primera posició del campionat. Sense oblidar, a més, que els riberencs estan classificats per disputar la final de la Copa Catalunya. Es tanca així per al conjunt de la Franja una temporada curta i anòmala però plena d’èxits.

A pel Play-Off

Els riberencs tornen estar classificats pel Play-Off i ja tenen rival, el CE Europa. La RFEF aquest dimecres posava fi a totes les competicions de futbol no professional i ahir la FCF ha refermat aquesta decisió. La temporada s’ha donat per finalitzada, no hi haurà descensos i es durà a terme un Play-off Exprés sempre que les condicions sanitàries ho permetin. Es tracta d’un Play-Off que es celebrarà en camp neutral i a porta tancada, on s’hauran d’enfrontar els quatre millors classificats de cada grup, primer contra el quart i segon contra tercer. Els guanyadors d’aquest duel es veuran les cares en una final on es decidirà l’equip que obté l’ascens a 2divB.

Els excel·lents resultats dels riberencs al llarg del curs 19-20 però, no només han fet que es vegin automàticament classificats per disputar el Play-Off d’ascens, sinó que també ha premiat als de la Franja de cara a l’any que ve, ja que tornaran a formar part del sorteig de Copa del Rei.

ENHORABONA NOIS! SOM-HI HOSPI!

Share This