Victòria per la via ràpida (0-2)

El primer equip ha sumat tres punts molt importants, en un altre triomf a domicili, el vuitè de la lliga, aquest cop al camp del FC Vilafranca per 0-2. Victòria treballada i encarrilada a la primera part amb gols d’Óscar Gómez i Raúl Martínez.

A la primera part i després d’una brillant intervenció d’Adrià Aliaga (7′) desbaratant una ocasió de Cadena, el davanter, Óscar Gómez, ha rematat des de la frontal de la petita al 17′, establint el 0-1 al marcador. El davanter tarragoní ha fet el seu novè gol de la temporada.

En aquests primers minuts, cal lamentar la retirada per lesió del defensa One, amb un cop al genoll. En les propers hores sabrem l’abast d’aquest contratemps, en una plantilla que acumula moltes baixes per al tram final de campionat.

Al 29′, ha arribat el gol de la tranqul·litat. Raúl Martínez ha recollit una pilota a la frontal de l’àrea, i amb un gran xut, ha fet el 0-2, amb el que s’ha arribat al descans. El jugador pratenc ha fet el seu quart gol en aquesta lliga.

Al segon temps, l’Hospi amb el marcador a favor ha sabut defensar la victòria. Ha destacat una bona ocasió de Sanku (55′) que el porter Varo ha estat atent per evitar el 0-3.

L’equip de Joan Sánchez ha sumat tres punts vitals per certificar la segona plaça de la lliga, després del campionat assolit per l’Olot, la millor posició per afrontar el play off d’ascens, i seguir amb opcions de tenir una plaça per a la Copa del Rei de la propera temporada.

En el tram final cal destacar el debut, a 3a RFEF, del jugador del Juvenil A, Eric Jiménez que ha entrat al camp substituint Albert López.

FITXA TÈCNICA

FC VILAFRANCA (0): Varo, Eric Ruiz, Frutos (Martí de Castro 84′), Toni Cunill, Xavi Pluvins, Cadena (Toro 61′), Dani Rubio (Arnau Cuadras 76′), Carlos García, Eric Via (Cargol 46′), Aumatell (Enric Bernat 84′) i Adri.

CE L’HOSPITALET (2): Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Raúl Martínez, Óscar Gómez (Ander Montori 65′), Ton Alcover (Marc Vicente 65′), Sehou Sarr, Albert López (Eric Jiménez 87′), Raúl Ferrer, Sanku Jabbie, Mamau Jabbie i Steve Aldo One (Jesús Pozo 11′).

GOLS: 0-1 Óscar Gómez, 17′; 0-2 Raúl Martínez 29′.

ÀRBITRE: Rimbau Guillaumes, Sergi (Girona). Ha mostrat targetes grogues als locals Rubio, Adri Toro, Eric Ruiz, Cunill, Frutos, Pluvins i David Toro, i vermella directa al tècnic Carles Moya: i als visitants Raúl Martínez, Sehou Sarr, One i Mamau, i vermella directa al preparador de porters, Marc Aquilué.

Partit disputat a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès amb la presència d’uns 50 aficionats del CE L’Hospitalet.