El CE L’Hospitalet tindrà un inici complicat a la lliga de 3a Divisió després de conèixer el calendari que ha publicat la Federació Catalana de Futbol.

L’aspecte positiu és que l’Hospi descansarà en la primera jornada de campionat, i en la segona jugarà al camp del Terrassa, amb la qual cosa la instal·lació de la nova gespa artificial a l’Estadi Municipal, prevista que estigui finalitzada a finals d’agost no interferirà en el dia a dia de l’equip.

En la segona jornada de campionat l’equip de Xavi Molist jugarà al camp del Terrassa FC, conjunt que com l’Hospi va fer play off  d’ascens la temporada passada. El debut a casa serà el 2 de setembre davant la UE Llagostera, que acaba de descendir de 2a Divisió B.

En la quarta jornada l’Hospi visitarà un reforçat EC Granollers i en la cinquena es rebrà uns dels nouvinguts a la categoria, la Fundació Esp. Grama.

L’Hospi tancarà el campionat, que enguany té 3 jornades intersetmanals, el proper 19 de maig rebent del Reus Deportiu B.

Per al tècnic Xavi Molist: “Amb Terrassa, Llagostera, Granollers i Fundació Grama, serà un inici de lliga un tant complicat perquè els quatre han fet bons equips”.

 

Share This