Aquesta tarda a les 18:30h ha tingut lloc la presentació de Xavier Escaich, nou Director General del CE L’Hospitalet. L’exjugador del Club, RCD Espanyol y FC Barcelona, entre d’altres, i Llicenciat en INEF, MBA en Direcció d’Empreses (EADA) i Màster en Gestió Esportiva (UB), es converteix en el nou Director General de l’entitat i ocuparà aquest càrrec amb tasques executives en totes les àrees.

“En Xavi arriba amb molta experiència en la gestió, arriba per professionalitzar encara més l’entitat. Li desitgem tots els èxits possibles”. Amb aquestes paraules el president del CE L’Hospitalet, Santi Ballesté, ha donat inici a la presentació de Xavier Escaich, nou Director General de l’entitat.

El nou Director General del CE L’Hospitalet, per la seva banda, s’ha mostrat molt content i il·lusionat amb el retorn a la que un dia va ser la seva casa, d’on guarda uns molt bons records. “Sempre és bo tornar allà on t’han tractat tant bé”. En quant a l’àmbit esportiu, Xavi Escaich considera que ja està ben portat amb el director esportiu Jonathan Risueño -qui amb el seu equip està fent una bona feina- i ha establert, per tant, l’organització interna del Club com a prioritat. “Jo estaré per organitzar el Club des de dins”, ha afirmat.

Xavier Escaich torna així a la que un dia va ser la seva llar, el Centre d’Esports L’Hospitalet, per desenvolupar les tasques executives i amb l’objectiu de millorar l’organització interna del Club.

Sort i encerts Xavi!

 

 

 


Þ 
Raquel Jiménez
Share This